PS3 EMULATÖR PS3 de PS2 Oyunlarını ISO Formatda Oynama Rehberi....

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde dead_space tarafından oluşturulan PS3 de PS2 Oyunlarını ISO Formatda Oynama Rehberi.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,677 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS3 de PS2 Oyunlarını ISO Formatda Oynama Rehberi....
Konbuyu başlatan dead_space
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mavi635

soulfinger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 12, 2009
55
7
8
Her halukarda benim bildigim gerekli dosyalari yuklemelisin.,
Yada isoyu PKG formatina cevirip ps3 e kurmalisin. Eger PKG formatina cevirirsen reachpsn haricinde baska bir sey yuklemene gerek yok
-
Cevap icin tesekkurler. Bahsettiginiz yontemi deneyecegim. PS2 Singstar iso oyunlarini ps3'de calistirmaya calisiyorum.

aleekş

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 26, 2014
1
0
1
arkadaşlar boyutu yüksek dosyaları winrarla sıkıştır ve flaşa at yada dosyaları çıkar deyip flaş yol göster proğrama gerek yok yada parçalamaya :drunk:

MGS76

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 5, 2021
649
70
28
ps2 emulatörün adı ney, link çalışmıyor...

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
358
76
28
Merhaba.
Benim emektar ps3 de ps2 isolarını oynarken bir sorun oluyor.
Ps2 oyunları tam ekran olmuyor. Bunun sebebi nedir? Tam ekran oynamam için hangi ayarı yapmam lazım.
Webman dan oynuyorum. Multiman dan oynamıyorum. Bundan dolayı mı tam ekran olmuyor?
Aslında ps3 ün artık ömrü bitti neredeyse ama hiç bitmesini istemediğim gow accension, orange box (episode 2 kaldı) gibi oyunlar var içinde. Bunlar için daha kaldırmadım. Bir de ssx 3 gibi ps2 oyununu sadece ps3 açıyor. Ps4 açmıyor.
Yardım ederseniz sevinirim...