PS3 OFW PS3 Debug 3.66 Firmware Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Orjinal Firmware kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 Debug 3.66 Firmware Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,061 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Orjinal Firmware
Konu Başlığı PS3 Debug 3.66 Firmware Çıktı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ladeskan

ZangFU

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2010
21
0
1
3.55 CFW çıktığında aynı durum vardı, en yakın zamanda backup managerlar çıkacaktır ve diğerleri şu anda indiriyorum deneyip bilgi veririm saygılar...:nargile:

Evet denemiş bulunuyorum hata veriyor (8002F2C5) 3.66 slim var bende lakin umutlarım suya düştü....

Rengen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 7, 2011
123
4
18
Şimdi abi benim anlayamdığım bir durum var eğer ben bunu yüklersem thor u veya başka 3.60 veya daha yüksek isteyen oyunları oynayabilirmiyim?

ZangFU

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2010
21
0
1
Hayır oynayamassın 3.55 veye 3.41 varsa sakın yükleme daha zamanı var, bekleyin derim...

mrisvan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
995
83
48
49
bu cıkan yazılımların son kullanıcıyla alakası yok tamamen yazılım geliştirenler için dir acık kaynak kodu gibidir bi bakıma... ps3 lerinize yuklediginiz anda hiçbir kopya oyun oynayamassınız

ZangFU

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2010
21
0
1
Bu iş çok uzun iş ilk güncelleştirmeyi yarıda kesip sonra hdd değiştirmek gerekiyor sonra tekrar güncelleştirme...olursa! Denemiş ve yapmış birileri yok,açıklayıcı bir anlatım da yok 40 ve 80 gb'lıklarda işe yarıyor deniliyor ama mişli konuşuluyor.Bu Debug'un 3.55 ve 3.61 ler üzerindede bu tip çalışmalarını görmüştüm ama nasıl yüklenir nasıl yapmıştır hiç bir açıklama yoktu, bu da muallakta bir iş, bu sefer dosya var ama bu işi hakkıyla anlatıcak yok.Gehot olmadan bu iş olmaz...

desperado

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2010
539
211
43
Siteye Git
ne gehotu ne hacker hepsi sony in işleri bu cfw sony çıkarıyo malları satılmadı mecbur kaldılar milletin ağzını sulandırdılar şimdi ürün satışı gayet güzel sıra oyun satmakta kerizmi sony..

mrisvan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
995
83
48
49
ozaman bu gehotu parayla tutalım f16 ların ucus kodlarınıda kırsın heheh ulen dunyada adammı yok evinde yazılımı kırar sonra gider mozambikte bi internet kafede forumlara upload eder bu kaynak kodlarını ve keylerini mutlaka işten atılan bi sony muhendisi piyasaya dagıtmıştır

ladeskan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 2, 2011
2
0
1
57
beyler benim versiyon 3.66 suan yanlıslıkla güncelledim bu debug u yüklemem kopya oyun konusunda bir çözüm yolu acar mı