yusufislamkeless Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Mar 8, 2026 7 3 3 Mar 28, 2026 #1 PS3 üzerindeki hdd yi söküp hdd kabına takıp bilgisayara bağladığımda görünmüyor.Disk yönetimden baktığımda ayrılmamış alan diye görünüyor. Hdd komple sıfırlan dı mı ?
PS3 üzerindeki hdd yi söküp hdd kabına takıp bilgisayara bağladığımda görünmüyor.Disk yönetimden baktığımda ayrılmamış alan diye görünüyor. Hdd komple sıfırlan dı mı ?
Yerayay Mobile TR Yama King Kayıtlı Üyemiz Haz 25, 2024 575 4,008 93 Siteye Git Mar 28, 2026 #2 PS3 sistemi kendi görebiliceği şekilde hdd yi şifreliyor diye bılıyorum.
ArYuKAN Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Şub 17, 2024 155 90 28 Mar 28, 2026 #3 yusufislamkeless' Alıntı: PS3 üzerindeki hdd yi söküp hdd kabına takıp bilgisayara bağladığımda görünmüyor.Disk yönetimden baktığımda ayrılmamış alan diye görünüyor. Hdd komple sıfırlan dı mı ? Genişletmek için tıkla ... Kulanmak için taktıysan tek çare sıfırlayarak Kulanmak
yusufislamkeless' Alıntı: PS3 üzerindeki hdd yi söküp hdd kabına takıp bilgisayara bağladığımda görünmüyor.Disk yönetimden baktığımda ayrılmamış alan diye görünüyor. Hdd komple sıfırlan dı mı ? Genişletmek için tıkla ... Kulanmak için taktıysan tek çare sıfırlayarak Kulanmak
yusufislamkeless Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Mar 8, 2026 7 3 3 Mar 28, 2026 #4 kullanmak için değil içine oyun atmak için taktım.Bu şekilde daha hızlı olur diye düşündüm diğer türlü bir oyun için 1-2 saat bekliyorum.
kullanmak için değil içine oyun atmak için taktım.Bu şekilde daha hızlı olur diye düşündüm diğer türlü bir oyun için 1-2 saat bekliyorum.
Castellanos TR YAMA KING Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 7,673 49,773 113 Mar 28, 2026 #5 yusufislamkeless' Alıntı: kullanmak için değil içine oyun atmak için taktım.Bu şekilde daha hızlı olur diye düşündüm diğer türlü bir oyun için 1-2 saat bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Harici harddisk alsaydın daha iyi olurdu.
yusufislamkeless' Alıntı: kullanmak için değil içine oyun atmak için taktım.Bu şekilde daha hızlı olur diye düşündüm diğer türlü bir oyun için 1-2 saat bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Harici harddisk alsaydın daha iyi olurdu.
yusufislamkeless Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Mar 8, 2026 7 3 3 Mar 28, 2026 #6 Castellanos' Alıntı: Harici harddisk alsaydın daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla ... hocam harici diskte oyunları nasıl açarım ?
Castellanos' Alıntı: Harici harddisk alsaydın daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla ... hocam harici diskte oyunları nasıl açarım ?