PS3 HAN OFW PS3 HEN/CFW Lisanslama (Kolay Yöntem)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 OFW HAN kategorisinde konohali tarafından oluşturulan PS3 HEN\/CFW Lisanslama (Kolay Yöntem) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,313 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 OFW HAN
Konu Başlığı PS3 HEN\/CFW Lisanslama (Kolay Yöntem)
Konbuyu başlatan konohali
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yanki061

konohali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2009
128
38
28
31
arkadaşlar bu kolay yöntemdir tam lisans istiyorsanız orjinal yönteme bakın yapmanız gereken tek şey pkg dosyasını indirmek bütün ps3 kullanıcılara uyumludur ve pkg dosyasını kurmadan psnye girip sistemi etkinleştirmeniz gerekmektedir 1.5 mb pkg dosyasını tam 4 saatte kurmaktadır bütün oyunlar dlcler programların lisans dosyaları bulunmaktadır kurulum süresi 4 saattir çünkü içinde 14.000 küsür tane rap dosyası mevcuttur cfwlerede uyumludur sistemi etkinleştirdiğinizde dosyayı kurarken ve oyuna girerken psn açık kalmalıdır store programlarında işinize yaramaktadır
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Ceka16

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 27, 2019
18
4
3
Dün dosyayı yükledim 8 tane oyun kurdum hepsi lisans istedi

Ceka16

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 27, 2019
18
4
3
Etkinleştirdim hocam PC den dosyalari oyun kodlarından baktım ordada yok
Bu dosyalar tam olarak nereye yükleniyor file managerden bakayım içine

teyteytey

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 22, 2009
7
0
1
37
arkadaşlar bu kolay yöntemdir tam lisans istiyorsanız orjinal yönteme bakın yapmanız gereken tek şey pkg dosyasını indirmek bütün ps3 kullanıcılara uyumludur ve pkg dosyasını kurmadan psnye girip sistemi etkinleştirmeniz gerekmektedir 1.5 mb pkg dosyasını tam 4 saatte kurmaktadır bütün oyunlar dlcler programların lisans dosyaları bulunmaktadır kurulum süresi 4 saattir çünkü içinde 14.000 küsür tane rap dosyası mevcuttur cfwlerede uyumludur sistemi etkinleştirdiğinizde dosyayı kurarken ve oyuna girerken psn açık kalmalıdır store programlarında işinize yaramaktadır
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
cfw li 4.86 multimanlı kırık makinaya pkg yükledim. açmıyor lisans soruyor store işareti çıkıyor. makinada internet kapalı. exdata klasörü oluşturup rap dosyasını koydum çalışmadı. sildim tekrar yükledim yine lisans yenileme istiyor. bunun sebebi ne olabilir?

faik111

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2024
13
0
1
tssk