PS3 OYUN PS3 Kingdom Hearts HD 2.5 ReMix

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 Kingdom Hearts HD 2.5 ReMix başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 921 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı PS3 Kingdom Hearts HD 2.5 ReMix
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dorukhan

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,658
58,671
113
44
Siteye Git

[video=youtube;0G0NL6Fdfic]http://www.youtube.com/watch?v=0G0NL6Fdfic[/video]

REL Date: 26.11.2014
Platform: PS3
Game Type: Compilation
Language: English
Firmware: CFW 4.xx
DL File Size: 19.88 GB

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
409
242
43
süper bir oyun inanın buna sizi inanılmaz bir dünyanın içine sokuyor ahh sora ahh roxsas ve neler neler oynamayan varsa çok şey kaybetmiştir. kesinlikle arşivlik bir seri türkçe alt yazı olsa ahh iştee bu tarz serileri türkçe altyazı olması lazım..

Wenneseph

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 13, 2013
17
0
1
Enteresan bir şekilde menüden KH2yi seçtiğimde siyah ekran alıyorum(trophy yükleme sesi geliyor ama siyah ekranda kalıyor) diğer ikisini seçtiğimde ise oyun çalışıyor. KH2'nin çalışmaması nedendir? İlk defa böyle bir şey başıma geliyor forumlarda Webman kur falan demişler ama Webman kurması pkg olmadığından bilmiyorum, nasıl yapacağız bunu mctuna?

Wenneseph

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 13, 2013
17
0
1
Çözdüm arkadaşlar.

Ben oyunu dün mctuna'dan almıştım, herhalde dosyada aynıdır.

Önce PS3Merge'i indirin.
Daha sonra oyunun dosyasının kopyasını(orjinali dursun) oluşturun.
PS3Merge options kısmından Leave original files ve standart'ı işaretleyin.
Execute'a basın, kopyayı oluşturduğunuz dizini programa gösterin.
İşlem bittikten sonra split file'ların içinde olduğu bir dosya var. 7 civarı 666xx ile bitiyor. İşte o dosyanın en son halinde sadece şunlar olmalı

index.dat
kh2movie.mself
kingdom2.self

Yani aslında o split dosyalarını 666xx uzantılıları birleştirdik. Şimdi 666xxleri silin ve oyunu FTP(Ethernet) yolu ile atın.

KH2 artık çalışır durumda.