PS3 EMULATÖR PS3 MAME v0.142 (Preview) Çıktı Atari Salonu Oyunları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 MAME v0.142 (Preview) Çıktı Atari Salonu Oyunları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,422 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı PS3 MAME v0.142 (Preview) Çıktı Atari Salonu Oyunları
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan f.yarasa

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Emulatorun gerçek sürümü henüz çıkmadı. Bu deneme sürümüdür. Ses ve grafik hataları olması normaldir. Mame emulatorlerinin stabil hale gelmesi her zaman çok uzun zaman almıştır. Çünkü Mame tek bir konsol değildir. 1000 e yakın konsolun emule edilmesidir. Yani programcı arkadaşlar stabil bir Mame yapmaya uğraştıkları kadar başka şeylere uğraşsalar 100 lerce emulator yaparlar.

Mame çok ciddi bir olay ve şu an bu mame ön sürüm.

watervay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 18, 2009
79
2
8
46
selam arkadaşlar benim ps3 250gb pal silim bende hiç bir mame çalışmıyor bi 2tane mame görüyor onlardada errom roms falan diyor acaba bu mame olayını silimde çalıştıran varmı yada bu sistem silimlerde çalışmıyormu çünkü araştırmalarımda hep fat modellerle denenmiş hiç silim deniyen görmedim yardımınızı bekliyom saygılarımla

sakalak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2010
113
1
18
46
bugün deneme fısratı buldum. gerçekten harika emulatör bazı eksiklikleri var.

neo geo cup 98 oynadım sonunda ps3'de yav. bu arada roms dosyaları flash yada harici hdd üzerinden oynayabilrsiniz illa internal hdd'ye atmak gerekli değil. r3 e basıp change rom directory deyip rom klasörünü gösterip kare tuşuna basmak yeterli.

diğer önemli kısım ise fullromset elinizde yok ise (full setin içinde bios dosyaları var) elinizde olan birkaç oyunu denemek istediğinizde çalışmıyor fakat linkte verilen bios setini indirip zipten çıkarıp romlarınızın bulunduğu klasörün içine atarsanız bu dosyalar devamlı olmak zorunda dosya eksik hatası almadan sorunsuz oynarsınız.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,534
113
44
Siteye Git
Evet sakalak oyunları hariciden gösterebiliriz ama bunun için ilk önce oyunları dahiliden göstermek gerekiyor ondan sonra R3 seçeneği aktif oluyor

reikonihat

Erişim Engelli
Ocak 13, 2010
17
0
1
46
3d oyunları hızlı çalıştırmanın yolu var diye biliyorum rom dosyasının içine atılan bazı dosyalardan sonra hızlanabiliyor ben bu sorunu pc de yaşamıştım dediğim şekilde yaptıktan sonra 3d oyunlar hızlandı yarın deneyip netice veririm ayrıca emek için teşekkürler

turanov

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 10, 2008
8
1
3
40
arkadaşlar mame yada rom s dediğimiz klasörleri nasıl oluşturacağız. hafızaya nasıl atacağız. ben sadece emulatörü yükleyebildim. liste boş diyor teferruatıyla anlatmanızı rica edeceğim. şimdiden teşekkür ederim

kurt26

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2010
847
15
18
Siteye Git
ben indiridim uzun uğraşlarla yükledim.
fakat 3d oyunları çok yavaş oynatıyor.oynatmıyor denebilir.
hiç uğraşmayın.
mortal kombatı hiç açmadı.
yolu dahilede farklı şuan hatırlamıyorum çok uğraştırdı yanlız.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,534
113
44
Siteye Git
Uğraşacak bir şey yokki :) ben ilk mesajda yapılması gerekenleri anlatmışım