PS3 CFW + APPS Ps3 Online Oynama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Hack ve Firmware kategorisinde masta tarafından oluşturulan Ps3 Online Oynama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,338 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Hack ve Firmware
Konu Başlığı Ps3 Online Oynama
Konbuyu başlatan masta
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fth17172

masta

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2019
27
2
3
Merhaba,
Ps3 de online oynamak için psn patch yükledim. Giriş yapıp L1 tuşuna bastıktan sonra ki adımları yapmama rağmen online oynanmıyor. Psn network hesabı yok diye uyarı veriyor. Psn network kaydolmaya çalışınca da sistem güncellemesi istiyor. Sistemim 4.85 Cobra. Sistem güncellemesi yaparsam ps3 cfw gitmez mi. Psn hesabı nasıl aktif yapablilirm. Şimdidien teşekkürler.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

21 görüntüleme 0 cevap

Son düzenleme:

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
660
246
43
Mevcut ps3 sistemi yazılımınız ful cfw 4.85 ise ps3 içinden orjinal update günceleme yapmayınız. Forumdan direk ps3 4.86 cfw sürüm indirip ps3'e kurup kontrol ediniz. Yazdığım cfw sistemi kullanan ps3 içindir. Henli sistem kullananlar için değildir. Anlatım bu vb işlemleri bilenler içindir. Sorumluluk kullanıcıya aitdir. Forumda detaylıca anlatımlar var.

masta

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2019
27
2
3
Sistemim 4.85 bilgim az çok var hocam eyvallah. Verdiğin bilgi yeterli sağolasın.

ulasbilgi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2015
18
0
1
Ps3 alanında yeni konu açılamıyor. Acaba bir soru sorma şansım var mı? Bende ps3 hen ve han var . Mesela lara croft guardian of the light bende pkg olarak kuruluydu .ama çalışmıyordu. Nasıl olduysa Psne giriş yaptım. Sistem etkinleştirdim. Nopsn şekliyle indirdim. Ve pkg kurulum tekrar yaptım ve çalışıyor.Ama diğer çalışmayan .Pkg olarak kurulan oyunların dosyalarını indiremiyorum. Nerede sıkıntı var engellendim mi?

Ayrıca;
ulasbilgi@gmail.com
neomidyume@gmail.com adresleri
cevap maillerim.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,491
113
44
Siteye Git
Ps3 alanında yeni konu açılamıyor. Acaba bir soru sorma şansım var mı? Bende ps3 hen ve han var . Mesela lara croft guardian of the light bende pkg olarak kuruluydu .ama çalışmıyordu. Nasıl olduysa Psne giriş yaptım. Sistem etkinleştirdim. Nopsn şekliyle indirdim. Ve pkg kurulum tekrar yaptım ve çalışıyor.Ama diğer çalışmayan .Pkg olarak kurulan oyunların dosyalarını indiremiyorum. Nerede sıkıntı var engellendim mi?

Ayrıca;
ulasbilgi@gmail.com
neomidyume@gmail.com adresleri
cevap maillerim.
Konsolda han ve hen olması demek her oyunun sorunsuz çalışacağı anlamına gelmiyor, ya oyunların full sürümlerini kuracaksınız yada oyunlara ait lisans dosyalarınıda pkg dosyasını kurduktan sonra konsola yükleyeceksiniz bu şekilde yaparsanız hata almazsınız

Forumda bu dosyalar detaylıca paylaşılmıştır

ulasbilgi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2015
18
0
1
Aynen lisans dosyalarını sitede anlatıldığı şekilde uyguladım. Yine çalıştıramadım. Heryerde oyunların pkg leri dolaşıyor. Full sürümü nereden bulabilirim. Ya da forumun içinde indirilebilir içerik ile ilgili hangi konuyu önerirsiniz?
Bir de Cobra toogle' da Lv1 Lv2 gibi işlemlerin bir açıklamasını bulamadım. Bunlar oyunların çalışması ile mi ilgili geliştirmeyle mi ilgili?

fth17172

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2025
5
1
3
apollo save toolu indir user kısmında active ps3 account var ona bas eğer olmazsa psn hesabı yönetime gir ban yediysen ve multiman varsa R2+🔺 TUŞUNA BAS