Afro Samurai a asagidaki linkten devam edebilirsin.. Sahtekarlik konusuna gelince de, ne desem su an bos olur. Cunku hic bir aksaklik gostermeyen bir site idi ve verdigi sozlerin hic biri bos cikmadi. Her filehost sitesi, bir gun kendini bozacaktir, Hotfile, Rapidsahe ve yuzlercesi gibi (yeteri kadar premium satizi yaptiktan sonra).. Bu kacinilmaz, ama Fileserve in bu kadar cabuk onlara benzeyecegini dusunemezdim (bu arada hala umudum var ve uploada devam edecegim)
Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Ben tesekkur ederim, bir de su linkler silinmeseydi daha super olabilirdi. neyse en yakin zamanda bir sonuca varip toparlamaya calisacagim.
Dur dostum acele etme, bilgilendirme yaptik ama elimizden belki bir sey gelir, en azindan farkli sonuclar bulmaya calisirim. Her oyunu kurtaramam ama cogunu kurtarmaya calisacagim.. Biraz beklemekte yarar var..