PS3 Oyun Arşivi (Günlük Update)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde glovehasan tarafından oluşturulan PS3 Oyun Arşivi (Günlük Update) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 357,563 kez görüntülenmiş, 2,407 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı PS3 Oyun Arşivi (Günlük Update)
Konbuyu başlatan glovehasan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan glovehasan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtsk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
81
1
8
multimanın 1.16.11 mega sürümünü kurdum ntfs dosya biçimini desteklermi
 

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Alıntı:
Hakan Akışka´isimli üyeden Alıntı
Cevabın İçin Teşekkürler Hocam

Benim Bir kaç sorum daha var..

Open manager kullanıyorum 3.41 jailbreakım var multiman'ıda çok övdüler open manager i silmeden multimanıda ps3 e kursam bi sorun çıkarmı 2 sinide ps3 ümde kalmasını istiyorum



Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Bu konuyu detaylı anlatan bir sayfa yada adres var mı?
Benim makinede,

İlk çıkan manager olan BACKUP MANAGER ve OPEN MANAGER,GAİA MANAGER,MULTİMAN hepsi birada var.Herbirinin görevi farklı ve hepsini de kullanıyorum.Kopyalarken başka,param.sfo düzenlerken başka,eski çalışmayan oyunları çalıştırırken başkasını kullanıyorum.Sorunsuz kullanıyorum hepsini.Bir arkadaşta sormuş MULTİMAN'i kurarken OPEN MANAGER'ı silersem dahilideki oyunlar silinir mi diye.Makineye ilk kez kurulum yaparken ilk oyunu hangi manager ile attığına bağlı.
Mesela ben Ps3'ü ilk aldığımda oyunlar BACKUP MANAGER ile satıcı tarafından orjinal cdlerden kopyalanarak yüklenmişti.O zaman tek yol buydu.Nete oyunlar düşmemişti ve düştüğünde yalnızca ftp ile dahiliye yüklenebiliyordu.Sonra format attığımda BACKUP MANAGER ile bir orjinal cd kopyalayarak dev_hdd0/game/LAUNCH12345/GAMEZ klasörünü oluşturdum haliyle netten indirdiğim oyunlar da BACKUP MANAGER'in oluşturduğu dev_hdd0/game/LAUNCH12345/GAMEZ klasörüne direkt gidiyor.
Yani netten indirdiğim oyunlar OPEN MANAGER veya başka managerlar ile dahiliye kopyalanırken BACKUP MANAGER'IN açtığı yol izlenerek hep dev_hdd0/game/LAUNCH12345/GAMEZ klasörüne yollanıyor.
Dolayısı ile BACKUP MANAGER'i silersem dahilideki tüm oyunlar gider.Senin oyunları hangi manager aracılığı ile ilk kez yüklediğin önemli,o mannagerı silmezsen birşey olmaz.Bunu tam bilmiyorsan yapacağın çok basit:
Tüm managerların logolarının üzerine gelip Üçgen tuşuna bas,information'a gir.Boyutlarından anlarsın.Tüm oyunların yüklendiği managerin boyutu gblarla gösterilirken diğerleri sadece kb ile gösterilir.
 

batugol

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 19, 2011
11
0
1
50
Hasan arkadaşım,

Crysis 2 euro versiyonu çıkmış gözüküyor, ne zaman ekleyeceksin? Multi 5 dediklerinde Türkçe var mı acaba?

Bir de şu PSN oyunları nasıl oynanıyor? Yardımmm lütfen. Joe Danger diye bir oyun var çok metediyorlar ama 3.41 JB de nasıl oynanacak bilmiyorum. Netten araştırdım , çok fazla konuşulmayan bir konu ama çok güzel oyunlar var bunların içinde. PKG oyun dosyasını direkt çalıştırsam sorun olur mu?
 

fresenius

Erişim Engelli
Kas 8, 2010
36
0
6
48
tesadüfen nette gezinirken geçenlerde gördüm.
yabancı bir ps3 paylaşım sitesinde glove ismli bir arkadaş sizin burada verdiğiniz tüm oyunları aynı şekilde aynı şifrelere paylaşmış.bilginiz olsun.:))
merakımdan soruyorum sizin bu glovehasan,daki glove ne anlama geliyor ve neden glove?:))
 

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
tesadüfen nette gezinirken geçenlerde gördüm.
yabancı bir ps3 paylaşım sitesinde glove ismli bir arkadaş sizin burada verdiğiniz tüm oyunları aynı şekilde aynı şifrelere paylaşmış.bilginiz olsun.:))
merakımdan soruyorum sizin bu glovehasan,daki glove ne anlama geliyor ve neden glove?:))
Evet o gördüğün Glove, Glovehasan'dır.Glove,eldiven demektir.Niye kendine eldiven dediğini de ancak Hasan kardeş cevaplar.
 

sudas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2010
14
0
1
45
selamlar glovehasan tomb raider trilogy linkleri ucmus son iki part kalmıstı.uyumlu baska partları varmıdır....
 

TheCraut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 13, 2010
124
149
43
Operation Flashpoint Dragon Rising USA JB PS3-dumpTruck /Mümkünse LinkLerini Lütfen Yenilermisiniz!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst