Teşekkürler dostum
Adem oztımur Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 6, 2021 363 106 43 Eyl 12, 2026 #44 anar-abasow' Alıntı: PS5 PKG Viewer 1.03 PS5 tarafında yeni devir başlıyor... güle-güle kullanın Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... İndirip denemek lazım
anar-abasow' Alıntı: PS5 PKG Viewer 1.03 PS5 tarafında yeni devir başlıyor... güle-güle kullanın Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... İndirip denemek lazım
aksu01 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 15, 2011 417 98 28 Eyl 12, 2026 #45 lostgem' Alıntı: Temporary folder seçeneğini değiştir işlem yaparken oluşan dosya orada yer olmadığı için hata veriyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Yeni sürümle (4.sürüm) yapabildim. İlk versiyonda temp seçemiyordum. Bundan seçiliyor Oyunu çevirdim ama denemedim. Umarım çalışır. Peki pkg viever programı ne işe yarıyor?
lostgem' Alıntı: Temporary folder seçeneğini değiştir işlem yaparken oluşan dosya orada yer olmadığı için hata veriyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Yeni sürümle (4.sürüm) yapabildim. İlk versiyonda temp seçemiyordum. Bundan seçiliyor Oyunu çevirdim ama denemedim. Umarım çalışır. Peki pkg viever programı ne işe yarıyor?
ZeuSs Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 5, 2019 217 108 43 Eyl 12, 2026 #46 anar-abasow' Alıntı: PS5 PKG Viewer 1.03 PS5 tarafında yeni devir başlıyor... güle-güle kullanın Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
anar-abasow' Alıntı: PS5 PKG Viewer 1.03 PS5 tarafında yeni devir başlıyor... güle-güle kullanın Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
63hüseyinx Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 29, 2026 23 3 3 Eyl 12, 2026 #47 Teşekkür ederim 12.40 fpkg bekliyoruz
asigenc2763 Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Kas 3, 2013 159 60 28 Eyl 12, 2026 #50 anar-abasow' Alıntı: PS5 PKG Viewer 1.03 PS5 tarafında yeni devir başlıyor... güle-güle kullanın Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık
anar-abasow' Alıntı: PS5 PKG Viewer 1.03 PS5 tarafında yeni devir başlıyor... güle-güle kullanın Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık