PS4 Assassins Creed Origins hata

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde İstanbullu444 tarafından oluşturulan PS4 Assassins Creed Origins hata başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 374 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 Assassins Creed Origins hata
Konbuyu başlatan İstanbullu444
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Patates999

İstanbullu444

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2025
69
3
8
her gün uğraşıyorum hata üstüne hata silip yeniden pkg indiriyorum çözüm olmuyor indirilmiyor hatası veriyor CE-30005-8 hata kodu inceleyip dönüş yapar mısınız Allah rızası için her gün uğraşıyorum sıkıntı çözelim bekliyorum.

cafein555

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2022
366
97
28
her gün uğraşıyorum hata üstüne hata silip yeniden pkg indiriyorum çözüm olmuyor indirilmiyor hatası veriyor CE-30005-8 hata kodu inceleyip dönüş yapar mısınız Allah rızası için her gün uğraşıyorum sıkıntı çözelim bekliyorum.
oyunu yeniden indirin. veya hakonun paylaştığı yerden indirebilirsiniz. olmadı farklı bir linkten oyunu indirin. (başka sitelerden)

İstanbullu444

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2025
69
3
8
oyunu yeniden indirin. veya hakonun paylaştığı yerden indirebilirsiniz. olmadı farklı bir linkten oyunu indirin. (başka sitelerden)
Nerden indircez hakonunki var mı sağlam link
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

İnsan cevap verip yardımcı olur

Son düzenleme:

İstanbullu444

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2025
69
3
8
Buradan dene istersen bide
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
update dosyasını kurmuyor hata aynı ne yapacağız
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

başka siteyle ne alakası var oyunu kurdum update kuramıyorum

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,562
56,850
113
44
Siteye Git
Oyunu indirme yaparken bağlantı hatası olabilir dosya bozuk inebilir bu sorun oluşturur

Kullandığınız harici hard disk bad sectorlü olabilir veya indirdiğiniz oyunu harici diske atarken yazma hataları olabilir

En son olarak konsolunuzun kendi dahili diskinde sorun olabilir