PS4 HEN Öğreticiler 𝗣𝗦𝟰 - 𝗘𝗔 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗙𝗖 𝟮𝟰 - 𝗞𝗜𝗦̧ 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦𝗙𝗘𝗥 𝗗𝗢𝗦𝗬𝗔𝗦𝗜 - 𝟮𝟵.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟰

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde leosaqatula tarafından oluşturulan 𝗣𝗦𝟰 - 𝗘𝗔 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗙𝗖 𝟮𝟰 - 𝗞𝗜𝗦̧ 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦𝗙𝗘𝗥 𝗗𝗢𝗦𝗬𝗔𝗦𝗜 - 𝟮𝟵.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,690 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı 𝗣𝗦𝟰 - 𝗘𝗔 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗙𝗖 𝟮𝟰 - 𝗞𝗜𝗦̧ 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦𝗙𝗘𝗥 𝗗𝗢𝗦𝗬𝗔𝗦𝗜 - 𝟮𝟵.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟰
Konbuyu başlatan leosaqatula
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ertuğrul33

leosaqatula

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2024
13
10
3
Merhaba,
Kış transfer yamasını forumda bulamadım. Daha önce paylaşıldıysa özür dileyerek, internetten bulmuş olduğum yamayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Yama bana ait değil. Direkt olarak ea serverlarından alındığı söyleniyor. Hatta yama olarak değil save olarak nitelendiriliyor.
Son transferler mevcut bu save'de. Fenerbahçe'de Çağlar, Bonucci ; Beşiktaşta Muçi, Al Musrati gibi futbolcular mevcut.
not: Ben oyunun v1.18 sürümünü kullanıyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dosyalar:
1) Kurulumu için Apollo Save Tool'u kullanacağız.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
.pkg dosyasını indirebilirsiniz. (15mb)
2) Save dosyasını bu uygulama aracılığı ile yükleyeceğiz. Gerekli dosyayı da
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
indirebilirsiniz (10 mb)

(Dosya paylaşımı için bana en kolay gelen siteyi kullandım. Herhangi bir kazancım yok buradan.)

Kurulum:
Apollo Save Tool uygulamasının .pkg doyasını usb belleğinize ya da harici hard diskinize, ekteki gibi direkt olarak ana dizinde olacak şekilde ekleyin.[ATTACH type="full" alt="2487"]2487[/ATTACH]

İndirdiğiniz save dosyasını ise zip'ten çıkarın.
Usb belleğinizde ya da Harici hard diskinize PS4 adlı bir klasör oluşturun.
PS4 Klasörünün içine ise APOLLO adlı bir klasör oluşturup, Zip'ten çıkardığınız dosyayı bu klasöre atın
[ATTACH type="full" alt="2489"]2489[/ATTACH]

Usb belleğinizi ya da Harici hard diskinizi PS4'e takın.

" Goldhen -> Debug Settings -> PKG Installer " kısmından Apollo Save Tool uygulamasını Oyun yükler gibi yükleyip kurulumunu yapın.

-> Apollo Save Tool uygulamasını açın.
-> USB Saves Kısmına girip FC 24'ü seçin.
-> Copy save game'e tıklayıp Diskinizi seçin.
-> Yüklemeyi tamamladıktan sonra Apply Changes & Resign'a tıklayın

Bu aşamadan sonra Save yüklenmiş olacak.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Söylediğim gibi yama bana ait değil. Ea server'ından alındığı söyleniyor.
Yardımı dokunduysa ne mutlu bana.
Keyifli oyunlar!

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
331
123
43
Teşekkür ederim kardeşim bu tarz paylaşımların devamını bekliyorum.

kokorikof

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 22, 2023
47
13
8
Merhaba,
Kış transfer yamasını forumda bulamadım. Daha önce paylaşıldıysa özür dileyerek, internetten bulmuş olduğum yamayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Yama bana ait değil. Direkt olarak ea serverlarından alındığı söyleniyor. Hatta yama olarak değil save olarak nitelendiriliyor.
Son transferler mevcut bu save'de. Fenerbahçe'de Çağlar, Bonucci ; Beşiktaşta Muçi, Al Musrati gibi futbolcular mevcut.
not: Ben oyunun v1.18 sürümünü kullanıyorum.

Dosyalar:
1) Kurulumu için Apollo Save Tool'u kullanacağız.
.pkg dosyasını indirebilirsiniz. (15mb)
2) Save dosyasını bu uygulama aracılığı ile yükleyeceğiz. Gerekli dosyayı da
indirebilirsiniz (10 mb)

(Dosya paylaşımı için bana en kolay gelen siteyi kullandım. Herhangi bir kazancım yok buradan.)

Kurulum:
Apollo Save Tool uygulamasının .pkg doyasını usb belleğinize ya da harici hard diskinize, ekteki gibi direkt olarak ana dizinde olacak şekilde ekleyin.[ATTACH type="full" alt="2487"]2487[/ATTACH]

İndirdiğiniz save dosyasını ise zip'ten çıkarın.
Usb belleğinizde ya da Harici hard diskinize PS4 adlı bir klasör oluşturun.
PS4 Klasörünün içine ise APOLLO adlı bir klasör oluşturup, Zip'ten çıkardığınız dosyayı bu klasöre atın
[ATTACH type="full" alt="2489"]2489[/ATTACH]

Usb belleğinizi ya da Harici hard diskinizi PS4'e takın.

" Goldhen -> Debug Settings -> PKG Installer " kısmından Apollo Save Tool uygulamasını Oyun yükler gibi yükleyip kurulumunu yapın.

-> Apollo Save Tool uygulamasını açın.
-> USB Saves Kısmına girip FC 24'ü seçin.
-> Copy save game'e tıklayıp Diskinizi seçin.
-> Yüklemeyi tamamladıktan sonra Apply Changes & Resign'a tıklayın

Bu aşamadan sonra Save yüklenmiş olacak.

Söylediğim gibi yama bana ait değil. Ea server'ından alındığı söyleniyor.
Yardımı dokunduysa ne mutlu bana.
Keyifli oyunlar!
thanks]

ertuğrul33

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2020
191
74
28
Bende benzer bir paylaşım yapmıştım ama benimki 23 yazıydı ve Apollonun uygulamasında vardı ama bunu ilk defa gördüm çok sağolun.