PS4 HEN Öğreticiler PS4 Linux Kurulum Rehberi 5.05 - 6.72 Kernel ve Alternatif Linux Dağıtımları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde Pusat058 tarafından oluşturulan PS4 Linux Kurulum Rehberi 5.05 - 6.72 Kernel ve Alternatif Linux Dağıtımları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,776 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 Linux Kurulum Rehberi 5.05 - 6.72 Kernel ve Alternatif Linux Dağıtımları
Konbuyu başlatan Pusat058
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Efertt

ozgurce_metin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2009
22
2
3
54
Lütfen yardım. Arch linux yükledim beğenmedim, Fedora yükleyeyim dedim flash diski bilgisayara taktım görmüyor bozuldu ne yaptıysam olmadı.Fedora 32 yükledim çalışıyor. Bilgisayara takıp son bi kez manjaro yükleyeyim dedim bu da bozuldu. USB 3.00 500 GB harddiskle Fedora denedim tekrar çalıştı. Manjaro yükleyeyim dedim bu sefer harddisk bozulmadı format atıyorum, dosyaları içine atıyorum Windows, ps4 , Android harddiski görüyor, fakat linux kurmaya gelince 'newroot failed' hatası yaziyor rescue shellde. Başına gelen oldu mu?
Bu flashdisk leri düzeltme şansım var mı?
Bu harddisk le neden kurmuyor çözemedim. Fikri olan varmı?