PS4 HEN Öğreticiler PS4 Linux Kurulum Rehberi 5.05 - 6.72 Kernel ve Alternatif Linux Dağıtımları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde Pusat058 tarafından oluşturulan PS4 Linux Kurulum Rehberi 5.05 - 6.72 Kernel ve Alternatif Linux Dağıtımları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,792 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 Linux Kurulum Rehberi 5.05 - 6.72 Kernel ve Alternatif Linux Dağıtımları
Konbuyu başlatan Pusat058
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Efertt

Pusat058

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 3, 2013
94
39
18
İstanbul
denedim kople donuyor çözemedim ama daha önçe 5.05 yapmıştım 6.72 bütürlü olmuyor
benim sürüm pro
acaba benim çihaz getoo desteklemiyor sen hangisini tafsiye edersin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
kesinlikle bu sistem şuan kendim de güncel olarak bunu kullanıyorum. Dx12 3d desteği de geldi oyunları vs. daha kusursuz oynuyorsunuz. Ayrıca gnome arayüzü çok güzel görünüyör göze

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,705
8,508
113
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
kesinlikle bu sistem şuan kendim de güncel olarak bunu kullanıyorum. Dx12 3d desteği de geldi oyunları vs. daha kusursuz oynuyorsunuz. Ayrıca gnome arayüzü çok güzel görünüyör göze
bunuda direk rufus ile usb entgre edeçeğizmi yoksam direk usb ataçağızmı tarasak
hangi bzlmage ve İnitramfs.cpio.gz ve hagi hen sitesini kulanaçağım
ps4 pro 6.72 benim konsol

Pusat058

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 3, 2013
94
39
18
İstanbul
bunuda direk rufus ile usb entgre edeçeğizmi yoksam direk usb ataçağızmı tarasak
hangi bzlmage ve İnitramfs.cpio.gz ve hagi hen sitesini kulanaçağım
ps4 pro 6.72 benim konsol
Usb ye atıp adını psxitarch.tar.xz olarak değiştir. Konuda linkini verdiğim 'Tüm cihazlar için' olan kerneli (bzlmage) indir. İntiramfs'ı indir vee usbye at.L Leeful'un sitesini kullan. Sorunsuz yükleme yapacaktır. Kurulumdaki adımları takip edin.

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,705
8,508
113
Usb ye atıp adını psxitarch.tar.xz olarak değiştir. Konuda linkini verdiğim 'Tüm cihazlar için' olan kerneli (bzlmage) indir. İntiramfs'ı indir vee usbye at.L Leeful'un sitesini kullan. Sorunsuz yükleme yapacaktır. Kurulumdaki adımları takip edin.
Yaptım ama burda takıldı

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,705
8,508
113
Bad sectorlü usblerde bazen olabiliyor bu tekrar dener misiniz ?
kardeşim sonunda ıtmanıa yüklemeyi başardım teşekürler desteğin için bir kaç
sorum olaçak yardımçı olurmusun
1-türkçe dil desteği nasıl yaparız ben sadece rus ve eng gördüm
2-ps4 kolunu blutut ile bağladım ama emulatörlerde kolu göremedim
3-bide yeni emulatör nasıl ekleriz
4-flaş bilgisayara bağladığımda üç parça olarak görüyor 200mb 10gb 3gb gibi bunun hangisini
200mb bilgisayar görüyor hangisini 200mb birleştireçeğim