PS5 Yardım PS4 pkg'leri açılmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde alexhunterph1 tarafından oluşturulan PS4 pkg'leri açılmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS4 pkg'leri açılmıyor
Konbuyu başlatan alexhunterph1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alexhunterph1

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
82
357
53
AAh özetlemek gerekirse itemzflow ps5xplorer gibi uygulamaları direkt açmıyor ps4 pkg'leri de açıyor oyun içerisinde kapatıyor birkaç yeni jb methodu ve elf dosyaları deniyordum onlarla alakalı olabilir rica etsem birisi mevcut aktifte kullandığı 13.60 sürümü için ksuffilte - shadowmount elf dosyalarını atabilir mi yani %100 çözüm olur mu bilmiyorum tabi de muhtemelen sorunum bundan kaynaklı konsolu sıfırlamakla uğraşmak istemiyorum şimdi bir de galiba autoloader 0.5.2 kp fix'den sonra olmuş olabilir

mctuna

Choose your destiny
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,855
62,868
113
44
Siteye Git
AAh özetlemek gerekirse itemzflow ps5xplorer gibi uygulamaları direkt açmıyor ps4 pkg'leri de açıyor oyun içerisinde kapatıyor birkaç yeni jb methodu ve elf dosyaları deniyordum onlarla alakalı olabilir rica etsem birisi mevcut aktifte kullandığı 13.60 sürümü için ksuffilte - shadowmount elf dosyalarını atabilir mi yani %100 çözüm olur mu bilmiyorum tabi de muhtemelen sorunum bundan kaynaklı konsolu sıfırlamakla uğraşmak istemiyorum şimdi bir de galiba autoloader 0.5.2 kp fix'den sonra olmuş olabilir
Etahen yoksa itemzflow ve xplorer açılmıyor

Sadiq0429

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2024
58
7
8
Azerbaycan
Bende ps4 pkgleri açılmıyordu bunları kurdum açıldı itemzflow ps5xplorer sorunu nedir bilemem ama şu anda aktif olarak bunları kullanıyorum ve çalışıyor
Kstuff:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Shadowmount :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

alexhunterph1

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
82
357
53
Tamam işte etahen uygun olmadığı için o iki program çalışmıyor 😊
şey şöyle
bunlar lapy daemonu arayan etahen isteyen homebrew uygulamalarda aldığım hata ama etahen de var 2.6B aktif:

bu da etahen dışı normal ps4 oyunlarında aldığım hata :

pscado'nun autoloaderini yükledikten sonra oldu kalıcı olarak bir şey mi cacheledi makineye tam bilmiyorum şimdilik deneme yanılma yapmaya devam ediyorum bir üstteki yorumda arkadaşın verdiği kstufflite ve shadowmount'ı deneyeceğim,
denedim - "kstuff-1.13-fpkg-dr-test5.elf" bu ve shadowmount 1.7B4 de işe yaramadı ne yazık ki araştırmaya bir devam edeceğim

edit - ne olur ne olmaz etahen açıp yine yaptım yine olmadı

Son düzenleme: