Ps4 pro v11 oyun yükleme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde maviyeleli tarafından oluşturulan Ps4 pro v11 oyun yükleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 569 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı Ps4 pro v11 oyun yükleme
Konbuyu başlatan maviyeleli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan maviyeleli

maviyeleli

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2025
46
3
8
Merhaba arkadaşlar flashi exfat yapıp deneme amaçlı indirdiğim pkg dosyasını direk attım ama goldhen görmedi dosyayı.
Flash içerisine klasör kurmak gerekiyor mu?
Dosyayı pc den Flasa atarken extra uygulama gerekiyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Birde bazı paylaşımlarda 9 dahil bazı alt sürümler yazılmış bunları 11 de oynayabilir miyiz?

Son düzenleme:

ertuğrul33

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2020
191
74
28
oyunun versiyonu atıyorum 7.55 olsun senin cihaz 7.55ten yüksekse her türlü oynarsın. pkg dosyasını exfat olarak düzenlediğin usb'nin ana dizinine mı attın? yoksa bir klasörde mi? bir de uzantısı .pkg olduğundan emin misin

maviyeleli

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2025
46
3
8
oyunun versiyonu atıyorum 7.55 olsun senin cihaz 7.55ten yüksekse her türlü oynarsın. pkg dosyasını exfat olarak düzenlediğin usb'nin ana dizinine mı attın? yoksa bir klasörde mi? bir de uzantısı .pkg olduğundan emin misin
Çok teşekkür ederim. Şu an çözdüm. Sağolsun hako yardımcı oldu. Bilmeyince bir flaşa klasörlu başka flaşa direk dizine pkg attım. İşin ilginç yanı dizine pkg attığım flaş her şey okurken ps okumadığı için yapamamışım. Okuduğu flaşa tekrar atınca çözdüm olayı.
Bir de hocam mevcut oyunlarımın cus nolarini nasıl öğrenebilirim?

ertuğrul33

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2020
191
74
28
Çok teşekkür ederim. Şu an çözdüm. Sağolsun hako yardımcı oldu. Bilmeyince bir flaşa klasörlu başka flaşa direk dizine pkg attım. İşin ilginç yanı dizine pkg attığım flaş her şey okurken ps okumadığı için yapamamışım. Okuduğu flaşa tekrar atınca çözdüm olayı.
Bir de hocam mevcut oyunlarımın cus nolarini nasıl öğrenebilirim?
Goldhen yapıp goldhen menüsünden cheat kısmında Show titleİD var orada title id be app version açarsan hem versiyonları hem de cusalari gorursun