Ps4 tarih-saat guncelleme hakkinda

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde dmx112 tarafından oluşturulan Ps4 tarih-saat guncelleme hakkinda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps4 tarih-saat guncelleme hakkinda
Konbuyu başlatan dmx112
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dmx112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmx112

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2026
29
5
3
Arkadaslar sorunum benim ps4um henli saat guncellemeyi manual yapiorum ama acip kapattiktan sonra tarih 1970 geri donuyor bios pil filan degistim sorun hala devam etmekte bir bilgisi olan olursa yardim ederseniz sevinirim

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,787
61,521
113
44
Siteye Git
Arkadaslar sorunum benim ps4um henli saat guncellemeyi manual yapiorum ama acip kapattiktan sonra tarih 1970 geri donuyor bios pil filan degistim sorun hala devam etmekte bir bilgisi olan olursa yardim ederseniz sevinirim
Kırık kullanıyor iseniz goldhen de bunun ayarı vardır

Orjinal psn hesabı kullanıyorsanız nete bağlı kaldığınız sürece tarih değişmeyecektir

dmx112

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2026
29
5
3
Goldhnde debugsetting system clock ayar yeri var ama cihaz acip kapatinca o zmanda tatih sifirlaniyor üstadim

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
411
1,330
93
Goldhnde debugsetting system clock ayar yeri var ama cihaz acip kapatinca o zmanda tatih sifirlaniyor üstadim
hayır sıfırlanmaz GoldHen - Settings - Date and Time - Enable Auto Update Date and Time dersen ve internet bağlantısınıda kesmezsen her kırdığında otomatik kendisi yapar dilersen aynı menüden Update Date and Time yaparsanda anlık olarak günceller

dmx112

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 29, 2026
29
5
3
Hemen deniyorum üstadlarim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ustadlarim yaptim oldu Allah razi olsun sizlerden
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Goldhen kirmadan tarih 1970 ama kirdigimda otomatik guncellenior tarihler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...