9.00 olurmu
BASTURKSIS Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Mar 25, 2025 175 191 43 May 24, 2025 #12 Aliyknr' Alıntı: Birkaç saattir deniyorum gayet güzel çalışıyor çok teşekkür ederim paylaşım için Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: May 24, 2025 Ama NFS HEAD başlama ekranında kalıyor oyun açılmıyor bununla alakası var mı başka bir sorun mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... USB yöntemi ile çalışıyormuydu
Aliyknr' Alıntı: Birkaç saattir deniyorum gayet güzel çalışıyor çok teşekkür ederim paylaşım için Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: May 24, 2025 Ama NFS HEAD başlama ekranında kalıyor oyun açılmıyor bununla alakası var mı başka bir sorun mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... USB yöntemi ile çalışıyormuydu
Aliyknr Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 13, 2025 109 24 18 May 24, 2025 #13 BASTURKSIS' Alıntı: USB yöntemi ile çalışıyormuydu Genişletmek için tıkla ... Evet hatta horizon zero dawn forbitten west de çalışmadı tekrar USB'den kırma yaptığımda ikisi de çalışıyor
BASTURKSIS' Alıntı: USB yöntemi ile çalışıyormuydu Genişletmek için tıkla ... Evet hatta horizon zero dawn forbitten west de çalışmadı tekrar USB'den kırma yaptığımda ikisi de çalışıyor
BASTURKSIS Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Mar 25, 2025 175 191 43 May 24, 2025 #14 Aliyknr' Alıntı: Evet hatta horizon zero dawn forbitten west de çalışmadı tekrar USB'den kırma yaptığımda ikisi de çalışıyor Genişletmek için tıkla ... GOLDHEN sorun yapıyor. USB den yüklerken bi önceki sürümü yüklüyor
Aliyknr' Alıntı: Evet hatta horizon zero dawn forbitten west de çalışmadı tekrar USB'den kırma yaptığımda ikisi de çalışıyor Genişletmek için tıkla ... GOLDHEN sorun yapıyor. USB den yüklerken bi önceki sürümü yüklüyor
BASTURKSIS Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Mar 25, 2025 175 191 43 May 24, 2025 #15 Yusuf keleş' Alıntı: 9.00 olurmu Genişletmek için tıkla ... 9.60 kadar destekliyor
Aliyknr Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 13, 2025 109 24 18 May 24, 2025 #16 BASTURKSIS' Alıntı: GOLDHEN sorun yapıyor. USB den yüklerken bi önceki sürümü yüklüyor Genişletmek için tıkla ... Peki benimle ilgili bir sorunmu ne yapmam lazım
BASTURKSIS' Alıntı: GOLDHEN sorun yapıyor. USB den yüklerken bi önceki sürümü yüklüyor Genişletmek için tıkla ... Peki benimle ilgili bir sorunmu ne yapmam lazım
yhanova Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ocak 6, 2020 4,064 5,883 113 May 24, 2025 #17 BASTURKSIS' Alıntı: Yukardaki adresi yazın. 10 kere denedim kapanmadı. Sonra tekerar dendim 3 kere peş peşe kapandı reset attı. Şimdi az önce denedim 4 kere hiç kapanmadı. Benim PS4 de 500GB SSD var. Ondan alakası olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla ... Ssd li PS4 ps4bucuk sayılır abi bendeki PS4 e de ssd takmıştım açılış süreleri cok farketmişti
BASTURKSIS' Alıntı: Yukardaki adresi yazın. 10 kere denedim kapanmadı. Sonra tekerar dendim 3 kere peş peşe kapandı reset attı. Şimdi az önce denedim 4 kere hiç kapanmadı. Benim PS4 de 500GB SSD var. Ondan alakası olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla ... Ssd li PS4 ps4bucuk sayılır abi bendeki PS4 e de ssd takmıştım açılış süreleri cok farketmişti
BASTURKSIS Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Mar 25, 2025 175 191 43 May 24, 2025 #18 Aliyknr' Alıntı: Peki benimle ilgili bir sorunmu ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Daha stabil çıkanakadar bekliceksin. Aliyknr' Alıntı: Peki benimle ilgili bir sorunmu ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... yhanova' Alıntı: Ssd li PS4 ps4bucuk sayılır abi bendeki PS4 e de ssd takmıştım açılış süreleri cok farketmişti Genişletmek için tıkla ...
Aliyknr' Alıntı: Peki benimle ilgili bir sorunmu ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Daha stabil çıkanakadar bekliceksin. Aliyknr' Alıntı: Peki benimle ilgili bir sorunmu ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... yhanova' Alıntı: Ssd li PS4 ps4bucuk sayılır abi bendeki PS4 e de ssd takmıştım açılış süreleri cok farketmişti Genişletmek için tıkla ...
BASTURKSIS Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Mar 25, 2025 175 191 43 May 24, 2025 #19 Aliyknr' Alıntı: Evet hatta horizon zero dawn forbitten west de çalışmadı tekrar USB'den kırma yaptığımda ikisi de çalışıyor Genişletmek için tıkla ... O iki oyunu yüklerim denerim. Bilgi veririm.
Aliyknr' Alıntı: Evet hatta horizon zero dawn forbitten west de çalışmadı tekrar USB'den kırma yaptığımda ikisi de çalışıyor Genişletmek için tıkla ... O iki oyunu yüklerim denerim. Bilgi veririm.
BASTURKSIS Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Mar 25, 2025 175 191 43 May 25, 2025 #20 Aliyknr' Alıntı: Peki benimle ilgili bir sorunmu ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... nazky.github.io/PSFree Bunu dene bide.
Aliyknr' Alıntı: Peki benimle ilgili bir sorunmu ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... nazky.github.io/PSFree Bunu dene bide.