- Eki 30, 2011
- 690
- 2,892
- 93
- 31
CMD Komut penceresiyle yaptım ben.Slm hangi program hocam bizde eozelden atarsanız memnun olurum
1.Önce python kurulumunu yapın bilgisayarınıza daha sonra cmd yi açın ve pip install mkpfs yazıp entera basın programı kuracak.
2. exfat uzantılı (örnek dosya ismi: PPSA25872.exfat) oyununuzu herhangi bir klasöre ekleyin ama türkçe karekter olmasın klasör isminde çalışmayabilir.
3.Klasör içinde shift tuşuna basılı tutup sağ tıklıyoruz ve komut penceresini burada aç diyiyoruz.
4. python -m mkpfs pack file --compress --verify ./PPSA25872.exfat ./PPSA25872.ffpfsc bu kodu koplayıp açılan pencereye ctrl+v ile yapıştırıp entera basalım ve işlemin bitmesini bekleyelim bu kadar.
./PPSA25872.exfat ./PPSA25872.ffpfsc kısmını klasör içindeki dosya ismi ile aynı yapın. Örneğin klasör içindeki dosya ismi reddead_1.exfat o zaman kod şöyle olmalı python -m mkpfs pack file --compress --verify ./reddead_1.exfat ./reddead_1.ffpfsc
edit: --verify kısmını koddan silebilirsiniz isterseniz. Kullanırsanız işlem bittikten sonra doğrulama yapmaya yarıyor ve uzun sürüyor biraz.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
ben tekrar deneyeyim o halde silmiştim tekrar yükleyeceğimMerhaba@portagas şu an 150 - 200 mb okuma darboğazı var ama hallediyorlar gibi, dün okudum github’da hala deneysel daha denemedim oyunu, dün hazırladım ama güncelleme gelmiş yine shadow mount sürümüne onunla denemek lazım
Son düzenleme: