PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 160,314 kez görüntülenmiş, 2,447 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hamz06

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,087
565
113
Ps5 slim disk sürücü aktif edilmiş 12.40 sürümlü bir cihaza önce webkit ile 50 dakika kırdıktan sonra offline olarak devam etmesi y2jb-p2jb ile kırmak için kırma youtube dosyasını webkit ile kırdıktan sonra kurabilir miyiz yani y2jb için backup kurup disk eşleştirmesini kaybetmeden önce webkit ile kırıp daha sonra youtube uygulamasını kurup offline şekilde kırma işlemi devam etmek istiyorum ama youtube dosyalarını bulamadım yardımcı olabilecek var mı?

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
262
51
28
Ps5 slim disk sürücü aktif edilmiş 12.40 sürümlü bir cihaza önce webkit ile 50 dakika kırdıktan sonra offline olarak devam etmesi y2jb-p2jb ile kırmak için kırma youtube dosyasını webkit ile kırdıktan sonra kurabilir miyiz yani y2jb için backup kurup disk eşleştirmesini kaybetmeden önce webkit ile kırıp daha sonra youtube uygulamasını kurup offline şekilde kırma işlemi devam etmek istiyorum ama youtube dosyalarını bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
sanırım bundan bahsediyorsun.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,087
565
113
sanırım bundan bahsediyorsun.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Bunlar backup ben ise modiyeli youtube dosyasının pkg halini arıyorum aslında webkit ile ps5 kırıp daha sonra offline olarak youtube ile devam etmek istiyorum backup kurup herşeyi sıfırlayıp ps5 slim disk eleştirmeyi kaybetmeden

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,695
59,347
113
44
Siteye Git
12.00 üzeri 50dk beklemek zorundadır konsolunuzun dijital veya diskli olması önem taşımıyor bu konuda.

tkk24021992n

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2019
36
11
8
bd disk ile konsolu kirdiktan sonra bir oyuna girdinen konsolun kapanmasi sorununu cozduler mi 3 aydan beri takip edemiyorum konsol yatiyor kosede fw 10.20 de fat kasa varsa bir guncelleme programlarda veya kstaff veya digerlerinde soylerseniz sevinirim tesekkurler :)

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,695
59,347
113
44
Siteye Git
bd disk ile konsolu kirdiktan sonra bir oyuna girdinen konsolun kapanmasi sorununu cozduler mi 3 aydan beri takip edemiyorum konsol yatiyor kosede fw 10.20 de fat kasa varsa bir guncelleme programlarda veya kstaff veya digerlerinde soylerseniz sevinirim tesekkurler :)
Konudaki videoyu izleyebilirsiniz

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
262
51
28
Bunlar backup ben ise modiyeli youtube dosyasının pkg halini arıyorum aslında webkit ile ps5 kırıp daha sonra offline olarak youtube ile devam etmek istiyorum backup kurup herşeyi sıfırlayıp ps5 slim disk eleştirmeyi kaybetmeden
Önce webkit ile jailbreak yap.
Sonra aşağıdaki linkten pkg dosyasını indirip kur.

En son olarak aşağıdaki linkten uygun sürümü indirip ftp ile data/PPSA01650 klasörüne at.

Sistemi sıfırlamadan Youtube Autoloader hayırlı olsun.

Ayrıca Elf dosyalarını otomatik yüklemek için data klasörüne ps5_autoloader klasörü oluştur ve aşağıdaki linkten Payload Manager indirip ps5_autoloader klasörüne at.

Masaüstünde autoload.txt dosyası oluşturup içine Payload Manager dosya adını uzantısıyla birlikte yaz kaydet (pldmgr_v0.5.1.elf gibi) ve ps5_autoloader klasörüne at. İşlem bu kadar.

Cihaz yazılım sürümüne göre hareket etmekte fayda var.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,087
565
113
Önce webkit ile jailbreak yap.
Sonra aşağıdaki linkten pkg dosyasını indirip kur.

En son olarak aşağıdaki linkten uygun sürümü indirip ftp ile data/PPSA01650 klasörüne at.

Sistemi sıfırlamadan Youtube Autoloader hayırlı olsun.

Ayrıca Elf dosyalarını otomatik yüklemek için data klasörüne ps5_autoloader klasörü oluştur ve aşağıdaki linkten Payload Manager indirip ps5_autoloader klasörüne at.

Masaüstünde autoload.txt dosyası oluşturup içine Payload Manager dosya adını uzantısıyla birlikte yaz kaydet (pldmgr_v0.5.1.elf gibi) ve ps5_autoloader klasörüne at. İşlem bu kadar.

Cihaz yazılım sürümüne göre hareket etmekte fayda var.
Bende bu yöntemi çözmeye çalışıyordum bence backup kurup disk eşleşmesini hem kaybetmek istemeyen hem de her seferinde webkit ile kırmak için online olmak istemeyenler bu yöntemi kullanabilir çok teşekkürler görüp de detaylı açıklaman için eline sağlık 🙂

agniruda74

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2021
178
24
18
42
[TABLE]

S01-X559E

[/TABLE]
11.60 görünüyor normalde ama e olunca sistem yazılım kac oluyor çözemedım help pls acil :((((