PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 168,806 kez görüntülenmiş, 2,537 yorum ve 30 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,730
60,395
113
44
Siteye Git
Tuna hocam bu konuda karışık bazı yorumlar gördüm. 14.00 sürümünde açığın hala çalıştığını iddia ediyorlar. Eğer böyle ise kimse cesaret edemez paylaşıma
Geliştiri bir önceki mesajımdaki gibi açıklama yaptı tabi yine son karar kendilerine ait.

magnethor

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 18, 2026
4
0
1
Ben daha önce kurmadim jailbreak de 13.60 sürüm yüklü. 13.60 sanirim daha aktif değil bekleyeceğiz degil mi bir gelisme yok henuz. Ya da yapmam gereken birsey var mi?

ulwi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2009
77
6
8
46
Benim merak ettiğim, plus ile 1 saatlik denemelik oyunlari full versiyonunu indiriyoruz, bu şekilde 5,6 oyun indirdim, fc27 10 saatlik denemeyi indirdim, normal plus kütüphanesinden de bir kac oyun var cihazda, jailbreak gelince bunlarin üzerindeki kilitler kalkip bir daha indirmeme gerek kalmadan oyunu oynamaya izin verecek mi ? Ayrica turkce yamalari da yuklemekte sorun oluyor mu ? Yoksa oyunu silip uyumlu versiyonu mu indirmek gerek ?

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
143
37
28
Benim merak ettiğim, plus ile 1 saatlik denemelik oyunlari full versiyonunu indiriyoruz, bu şekilde 5,6 oyun indirdim, fc27 10 saatlik denemeyi indirdim, normal plus kütüphanesinden de bir kac oyun var cihazda, jailbreak gelince bunlarin üzerindeki kilitler kalkip bir daha indirmeme gerek kalmadan oyunu oynamaya izin verecek mi ? Ayrica turkce yamalari da yuklemekte sorun oluyor mu ? Yoksa oyunu silip uyumlu versiyonu mu indirmek gerek ?
Benim bildiğim oyunlarda ayrı olarak kırılması gerekiyor