PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 183,190 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

nate86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2017
545
409
63
Arkadaşlar selamlar benim cihaz da 13.60’ta bende beklemedeyim fakat ac unity tlou2 ve far cry 5 oyunlarını oynadıktan bir müddet sonra oyunda kasmalar fps stopları oluyor psn girmediğim ve cihazı internete bağlamadığım için olabilir mi ? Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
45
5
8
Arkadaşlar merhaba ben biraz yabancıyımda bu işlere şu anda 13.60 sürümünde güncellemeyi bıraktım. Acaba ne zaman kırılır ve beklemeye değer mi bilgilendirebilirseniz sevinirim

qowusq

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2026
87
18
8
Arkadaşlar merhaba ben biraz yabancıyımda bu işlere şu anda 13.60 sürümünde güncellemeyi bıraktım. Acaba ne zaman kırılır ve beklemeye değer mi bilgilendirebilirseniz sevinirim
hocam bekleyince bence zaten sunucular kapanmadığı için oyunlar oynanabiliyo tam tarih verilmediği için bilemiyorum ama en geç ekimin ilk haftası kırılır gibi
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selamlar benim cihaz da 13.60’ta bende beklemedeyim fakat ac unity tlou2 ve far cry 5 oyunlarını oynadıktan bir müddet sonra oyunda kasmalar fps stopları oluyor psn girmediğim ve cihazı internete bağlamadığım için olabilir mi ? Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı ?
alakası yok hocam hiç yaşamadım ısınma kaynaklı falan olabilir mi

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
389
196
43
Arkadaşlar selamlar benim cihaz da 13.60'ta bende beklemedeyim ama ac birlik tlou2 ve far cry 5 oyunlarını oynadıktan bir süre sonra oyun kasmalar fps stopları oluyor psn girmediğim ve cihazı internete bağlamadığım için olabilir mi? Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
[/ALINTI]
PS5 ısındıysa kasma muhtemelen ondandır kasma, her zaman hava girişleri çıkışları rahat olan bir yere koy.

Son düzenleme: