PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182,997 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
112
42
28
Fork hangisi yada ne oluyor hocam
çok bir önemi yok hocam
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Türkçe rehber hazırlamayı düşünen var mı?
İlk defa yapacağımda yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Ve her açılışta tekrar mı kırmamız gerekiyor
her defasında kırma yapmak gerek evet, youtube'da bir kanal var o arkadaş paylaşır bugün sanırım, link edinirsem atarım buraya

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,809
61,853
113
44
Siteye Git
çok bir önemi yok hocam

her defasında kırma yapmak gerek evet, youtube'da bir kanal var o arkadaş paylaşır bugün sanırım, link edinirsem atarım buraya
Forumda bu tarz paylaşımlar yapılması ban sebebibir,bizim rehberlerimizi kullanmanızı önermenizi tavsiye etmekteyiz.

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
251
52
28
github dan fork a basın kendi hesabınıza kaydedin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

kırıldı evet cihaz

evet hocam 30 saniye falan sürüyor
Slm hocam ne yaptıysam offline olmuyor tarayıcıda yükledim ama online istiyor nasıl kaydedelim

turkrock

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 10, 2010
54
7
8
46
Arkadaşlar selamün aleyküm. Benim yazılımım 13.40 manuel DNS girdiğimde bana hata vermedi internete bağlandı. Kullanım klavuzu bölümüne girdiğimde yine kullanım klavuzuna giriş yapıyor. Sanırım ps5 sistemine girişi engeleleyemedim. Sorun ne olmuş olabilir.

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
237
95
28
42
Ben 13.60 da daha jailbreak yapmadan önce japon psn hesabi ile internete baglandim , witcher 3 remastered update ini indirdim, ama güncellemeyi kurdurtmuyor bana , sistemi güncelle diyor.
w3 remastered ayrı bir oyun olarak inecek. Update değil yani. Öyle biliyorum.