PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182,997 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

qowusq

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2026
87
18
8
pc'de klasör farketmez, konsol tarafında data/homebrew içine atıyoruz eski versiyonlarda, bunlar da aynı olsa gerek.
öyle yaptım yine minecraft denicem mecbur çok sağolun
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

ftp yi denedim suncuya bağlanılamıyo diyo pc ile alakalı mı anlamadım pc dede ethernete girince bağlantı yok diyo

Son düzenleme:

qowusq

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2026
87
18
8
ben hala oyunları dahiliye nasıl atacağımı bulamadım itemzlow yok sadece shadowmount+ var onuda nası kullanacağımı anlamadım

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
237
95
28
42
ben hala oyunları dahiliye nasıl atacağımı bulamadım itemzlow yok sadece shadowmount+ var onuda nası kullanacağımı anlamadım
Shadowmount+ oyunları konsola gördürtme programı, sana lazım olan dosya ara-yüzü programı ki oyunları kopyalayabilesin. 13.60 kırıldı videosunun sonunda bfpilot uygulaması var, sana lazım olan bu.

qowusq

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2026
87
18
8
Shadowmount+ oyunları konsola gördürtme programı, sana lazım olan dosya ara-yüzü programı ki oyunları kopyalayabilesin. 13.60 kırıldı videosunun sonunda bfpilot uygulaması var, sana lazım olan bu.
Web file manager diye bişey bulup denedim oda kurdu dediğinize bakacağım teşşekkürlet