PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182,829 kez görüntülenmiş, 2,784 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sallamalla

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
48
5
8
Bende her webkit ile denedigimde 2-3 kere en az cihaz kitleniyo sizdede oluyo mu fişi çekmek zorunda kalıyorum

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
237
95
28
42
oyunu başlatmadan önce unlock dosyasını çalıştırmanız gerekli.eğer elinizde yoksa buyrun size link.

bunu kurup çalıştırmayı deneyin ve sonucu yazın lütfen.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
DLpsgame'de 4.xx backpork dosyası yayınlanmış, oyunun içine atıp deneyin.

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
44
5
8
Sizin paylaştığınız unlock dosyası ben backport 4.xx'den bahsediyorum. Oyuna eklenirse versiyonu düşürüp çalıştırır.
Backport dosyasının içinde bir sürü bir şey var ps5upload ile çoktan oyunu kurmuştum tekrar nasıl içine atarım bilemiyorum çok karmaşık işler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Dosyaları ps5upload ile üzerine yazdım ancak bu sefer de oyunu açınca oyun çöküyor

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
237
95
28
42
Backport dosyasının içinde bir sürü bir şey var ps5upload ile çoktan oyunu kurmuştum tekrar nasıl içine atarım bilemiyorum çok karmaşık işler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Dosyaları ps5upload ile üzerine yazdım ancak bu sefer de oyunu açınca oyun çöküyor
Muhtemelen haricide çalışır, dahili mi deniyorsun?

EDİT: Aslında bunu FC27 başlığı altına taşıman daha sağlıklı olur, burası teknik bilgi tartışma yeri gibi.