PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82,899 kez görüntülenmiş, 1,909 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

plyr81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
93
14
8
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

burda arkadaş paylaşmış yama nasıl yapılacagını detaylı bende bilmiyorum malesef.

ekstradan m2ye attıgım oyunlar başlatılamıyor sadece kendi hdd'sindeyken oyunlar çalışıyor anlam veremedim bi türlü.
Güzel ama macOS benim bilgisayar bu Windowslara oluyor

by hitman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2009
96
7
8
45
merhabalar arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
ps5 slim kasa 10.60 v dijital cihazım var en yb kırma işlemini yaptım programları yükledim oyunları attım ps4 pkg oyunlarım vardı pkg olarak kurdum harici hdd var içine klasor açıp ps5 oyunları attım hiç bir sıkıntı yok oyunlar çalışıyor ama cihazı yeniden başlatıyorum yb kırma otomatik işlem başlıyor 50 dk sonunda cihaz çöküyor sizce bende mi hata yoksa herkes aynı mı yardımcı olursanız sevinirim

plyr81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
93
14
8
ps5 slim kasa 10.60 v dijital cihazım var en yb kırma işlemini yaptım programları yükledim oyunları attım ps4 pkg oyunlarım vardı pkg olarak kurdum harici hdd var içine klasor açıp ps5 oyunları attım hiç bir sıkıntı yok oyunlar çalışıyor ama cihazı yeniden başlatıyorum yb kırma otomatik işlem başlıyor 50 dk sonunda cihaz çöküyor sizce bende mi hata yoksa herkes aynı mı yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ps4 pkg oyunlarını nasıl kurdunuz bende kuracağımda
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olursanız sevinirim

Forum ps4 pkg oyun(lego movie videogame) kurarken yarısında hata verdi birden sebebi nedir halbuki kstuff ta kurmuştum sürüm değişmiyor 12.70 byercanx @byercanx @furkancetinkol

@furkancetinkol hocam dönüş yaparsanız çok memnun olurum

byercanx @byercanx hocam müsait olunca dönüş yaparsanız çok memnun olurum

Son düzenleme:

moment104

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 29, 2024
163
96
28
item açılmazda xplorer açılması lazım, onun dosyası var 2-3 sayfa önce benim için atıldı. Ama yine de xplorer ile kopyaladığım oyunlar açılmıyor.
öneri; Filezilla , ps5 upload , winscp ile ftp atmak.

başka önerisi olan arkadaş varsa ben de merak ediyorum.
ps5 upload muhteşem bişey herkes kullanmalı .çok fonksiyonel ,pc den ps5 i kontrol ediyoruz

hariciden dahiliye oyun atma hızı ortalama 230mb.

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
123
37
28
ps5 upload muhteşem bişey herkes kullanmalı .çok fonksiyonel ,pc den ps5 i kontrol ediyoruz

hariciden dahiliye oyun atma hızı ortalama 230mb.
Şu an oyun indiriyorum yarın ps5 upload ile atıcam . Bugün ps5 e bağlandım . Yarın oyunu atıcam . Exfat olanlar ps5 in kendi hafızasında çalışıyor dimi

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
911
448
63
byercanx @byercanx merhaba autoloader yüklü olan backup
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ile güncelleyim dedim ama şimdi youtube sürüm destekli değil diye kırma işlemi yapmıyor makinam 6.02 oynadığım oyunları save dosyaları silinmesin diye de direk backup yüklemiyorum bende elimde kırma diski vardı onunla da kırdım cihazı kendinizin ya da internette benim sürümde çalışacak versiyonu paylaşabilir misiniz çok teşekkürler şimdiden (duramadım merak ettim güncelleyim dedim ama çalışan sisteme hiçbir zaman müdahale etmemek gerekiyormuş)

Plk autoloader yükledim kırılıyor payload açılıyor kstuff ve shadowmountplus çalıştırıyorum ama oyunlar açılmıyor lappy jb deamon yüklemedim ne işe yarıyor onu kurmamadığım için mi açılmıyor?

Son düzenleme: