PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 85,727 kez görüntülenmiş, 1,947 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan babacandır

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
87
7
8
46
Elf payload is not supported neden alıyorum.sirasiyla yaptim kstuff .elf atamıyorum.only send javascript file
50000 olan portu 9021 ile deisince duzeldi

Son düzenleme:

bluetooth1905

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2020
158
407
63
Ghost of Yōtei oyununda goruntu birbirine giriyor çizgiler oluyor.hdmi kablo ve slotu deistim.starta basinca menuler ve yazılar gozukuyor karisik olsada.surum 11.00 pro cihsz.backport yapmadım gerek yok diye.ne yapabilirim birkac kez sildim yukledim harici cihaza diski.kirma dosyanla ilgili problem olabilirmi ama astrobot sorun yok
ps5 pro için backport dosyasını ekleyince düzeldiği söyleniyordu. Dene ben denemedim olumlu olursa paylaşırsın.

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
87
7
8
46
ps5 pro için backport dosyasını ekleyince düzeldiği söyleniyordu. Dene ben denemedim olumlu olursa paylaşırsın.
Evet backport ile duzeldi oyun.shadowmount ile icine atttim dosyayi otomatik duzeltti.astrobot icin dlc paketi var pkg olarak.harici diskten kurulum nasil olur

Son düzenleme:

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
492
295
63
42
Ghost of Yōtei oyununda goruntu birbirine giriyor çizgiler oluyor.hdmi kablo ve slotu deistim.starta basinca menuler ve yazılar gozukuyor karisik olsada.surum 11.00 pro cihsz.backport yapmadım gerek yok diye.ne yapabilirim birkac kez sildim yukledim harici cihaza diski.kirma dosyanla ilgili problem olabilirmi ama astrobot sorun yok
Ghost of yotei için backport dosyası şart yoksa çalışmaz