PS5 Yardım PS5 10.01 KIRIK OYUNLARDA SÜREKLİ ÇÖKME SORUNU PS5İ DÜN ALDIM

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde tedra1337 tarafından oluşturulan PS5 10.01 KIRIK OYUNLARDA SÜREKLİ ÇÖKME SORUNU PS5İ DÜN ALDIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 10.01 KIRIK OYUNLARDA SÜREKLİ ÇÖKME SORUNU PS5İ DÜN ALDIM
Konbuyu başlatan tedra1337
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tedra1337

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2026
9
2
3
Merhaba cihazı kendim kırdım youtube y2jb yöntemi ile ps4 oyunları indirdim pkg ve tüm oyunlar çöküyor veya kapanıyor belli bir süre oynadıktan sonra. 5
10dk oynuyorum ve oyunlar çöküyor çok saçma bir şekilde. EtaHen sürümüm en güncel 2.5 sürümü. Bu çökme sorununu re2 remake'de, minecraft'ta, silent hill pt'de, far cry priminal'da kısacası her oyunda yaşıyorum lütfen yardım eder misiniz. kstuff 1.6.6 sürümünde.

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
337
545
93
merhaba tebrik ederim yani aynısını bende yaşadım :Dönce ps5 sıfırla sonra bunu indir
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu bir yedek dosyası bunu indir kur oyunları yükle bak keyfine ayrıca etahen kstuff yüklemene gerek yok hepsi içinde hazır geliyor sadece kır oyuna gir :D

tedra1337

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2026
9
2
3
merhaba tebrik ederim yani aynısını bende yaşadım :Dönce ps5 sıfırla sonra bunu indir
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu bir yedek dosyası bunu indir kur oyunları yükle bak keyfine ayrıca etahen kstuff yüklemene gerek yok hepsi içinde hazır geliyor sadece kır oyuna gir :D
bunu nasıl kuruam? bide bu dosyanın farkı ne benimki ile? yanıtın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
337
545
93
bunu nasıl kuruam? bide bu dosyanın farkı ne benimki ile? yanıtın içinde ayrıca teşekkür ederim.
bu videoyu izleyip kurun
indirceğin dosya hazır bir kırma işlemi içeriyor ve dügün çalışıyor daha önce bende senin gibi data klasörüne etahen yükle kstuff yükle ama düzgün çalışmadığını fark ettim depolamada sorun oluştu oyundan atmalar oyunda donmalar gibi gbi çok sorun yaşadım yukarıda paylaştığım hazır kırma işlemini yükleyince hiç bir sorun kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...