PS5 HACK PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,730 kez görüntülenmiş, 273 yorum ve 82 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ahmet040404

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
293
113
43
selam arkadaşlar yazılım 10.01 youtubeden kırma işlemini yapıyorum Itemzflow ps5 xproler var içinde yüklü geldi yedekleme yapınca uygulamalar ps5 için olsa bile uygulmasının üzerien gelince alt kısımda bu ps4 oyunu veya demou ps5 sistemde oynanamaz salakca bi uarı veriyo uygulamalr çaşıimıyor bi allahın kuluda şuna problemime cevap yazmadı haledilmiyor nasıl yapcam bu sorun ne yardım
İçindeki etahen eski olabilir, tarihi 2025 ekim ayına al ondan sonra youtube'i çalıştır. Çalışırsa
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
etaheni bu konudaki ile güncelle ve tarihi düzelt. Son çare yeniden youtube jailbreak yapabilirsin ama içindeki her şeyi sıfırlar
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
videonun açıklama kısmında linki var sen ps5 10.01 e güncellediğin için o adımları atlayabilirsin.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
selam arkadaşlar yazılım 10.01 youtubeden kırma işlemini yapıyorum Itemzflow ps5 xproler var içinde yüklü geldi yedekleme yapınca uygulamalar ps5 için olsa bile uygulmasının üzerien gelince alt kısımda bu ps4 oyunu veya demou ps5 sistemde oynanamaz salakca bi uarı veriyo uygulamalr çaşıimıyor bi allahın kuluda şuna problemime cevap yazmadı haledilmiyor nasıl yapcam bu sorun ne yardım
Süreli etahen kullanıyorsanız süresi bitmiş olabilir mi?

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,590
57,410
113
Abi sen neyin yedeklemesini yapmışsın anlamadım ki?

Video paylaşıyoruz, yok diyorsun video, rehber hazırlıyoruz, rehber yok diyorsun. Hata yapınca da azarlıyorsun bizi resmen.

Konuda açık açık yazmışımi risk alacaksanız yapın diye, ve bak birçok kişi sorunsuz geçiş yaptı.

Sana 10.01 yedekleme dosyası atayım backup olarak. Valla iyice çorba etmişsin söyleyeyim. :)

BACKUP DOSYASI:

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
889
475
63
Valla beynimi yaktı ya. Konuda her şey var, ya okumuyorlar ya da bir şeyleri yanlış yapıyorlar.

Süresiz etahen konusu bile var ya :)

halletim kardeşim kusura bakma 2 gündür ugrasıyorum sinir olmustum bir sey sorcam daha sorcam itemflozlow acınca sol tarafında gpu cupu ram göstergelerini nerden kapanıyor kapatamadım ekranda oyunun üzerindede gözteriyor hep

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,590
57,410
113
Debug settings kısmından kapatılıyor ama nerede tam olarak hatırlamıyorum, konsol da kapalı maalesef.

@arifack

galata0185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
265
77
28
42
Abi sen neyin yedeklemesini yapmışsın anlamadım ki?

Video paylaşıyoruz, yok diyorsun video, rehber hazırlıyoruz, rehber yok diyorsun. Hata yapınca da azarlıyorsun bizi resmen.

Konuda açık açık yazmışımi risk alacaksanız yapın diye, ve bak birçok kişi sorunsuz geçiş yaptı.

Sana 10.01 yedekleme dosyası atayım backup olarak. Valla iyice çorba etmişsin söyleyeyim. :)

BACKUP DOSYASI:
Selam. Peki bu BackUp u yükleyince m2ssddeki oyunlarım silinir mi?