PS5 HACK PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,650 kez görüntülenmiş, 273 yorum ve 82 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ahmet040404

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,531
57,282
113
Başkan forza horizon 5 paylaşıldı biliyorsundur ama 10.xx üzeri çalışıyormuş bu yüzden yükseltmeyi düşünüyorum ama elimdeki oyunları gider bir daha yuklemekle uğraşamam insanda korkuyorum bana bir fikir ver
Yükseltme yaparsan, elinden hiçbir şey gitmez :)

Güncelleme kuracaksın sadece. Baktın kırma olmuyor, süresiz Etahen konum var, ondan da yararlanabilirsin.

evo35

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2026
18
1
3
yazılımı 10.01 anlatıldığı yükselttim fakat youtube uygulaması güncelleme istiyor bunu nasıl düzelte bilrim

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
222
43
yazılımı 10.01 anlatıldığı yükselttim fakat youtube uygulaması güncelleme istiyor bunu nasıl düzelte bilrim

İnternete bağlı ikenmi youtubeyi calistirdin normalde internet açık olsa dahi DNS olmalı yoksa ister daha detaylı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun YouTube pkg yada başka birbsekilde geri yükleme varsa yardımcı olsunlar sana

evo35

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2026
18
1
3
İnternete bağlı ikenmi youtubeyi calistirdin normalde internet açık olsa dahi DNS olmalı yoksa ister daha detaylı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun YouTube pkg yada başka birbsekilde geri yükleme varsa yardımcı olsunlar sana
çözdüm sorunu