PS5 HACK PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,804 kez görüntülenmiş, 273 yorum ve 82 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 10.01 Kırma Nasıl Yapılır (REHBER)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ahmet040404

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,684
57,558
113
çok tesekurler yenı 2025 oyunların backportları var ama klasoru attığımda 3 4 oyun denedım hıc bırını malesef açmadı 10.01 e geçmekden başka çare kalmadı ıns sıkıntı çıkmadan upgrade edebılırım bakalım nolcak pazar gunu denıyeceğım emeği geçen herkese teşekürler tekrardan iyi forumlar..
Adımları bir bir uygulayın, sorun yaşamazsınız :)

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
889
476
63
youtubeden uygulamasından kırma işlemini yapıyorum ama Itemzflow veya ps5 xplorer gibi uygulamalrın üzerine geldiğimde bu ps4 veya oyunu ps5 sistemde oynanamaz uzun bi yazıyazıyor uygulamalarçalışmıyor sorun nedir çözemedim bide şu sitede net açıklayıcı bi vedeo paylaşan yok etehan ne ktuff ne fpgkk oyunalrı nasıl yüklencek giç ne bi r acıklatıcı venet cevap yazab video paylaşan yok sistede

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
youtubeden uygulamasından kırma işlemini yapıyorum ama Itemzflow veya ps5 xplorer gibi uygulamalrın üzerine geldiğimde bu ps4 veya oyunu ps5 sistemde oynanamaz uzun bi yazıyazıyor uygulamalarçalışmıyor sorun nedir çözemedim bide şu sitede net açıklayıcı bi vedeo paylaşan yok etehan ne ktuff ne fpgkk oyunalrı nasıl yüklencek giç ne bi r acıklatıcı venet cevap yazab video paylaşan yok sistede
Tarihi geri almayı denediniz mi?

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
10.01 e güncellemeden önce düzgün bir şekilde kırılıyor muydu hocam?

kratos026

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
497
145
43
9.60dan 10.01re çevirdim sıkıntı çıkmadan oynuyorum bende şöyle bı sıkıntı var HDD Ler bende 4 TB ama ekranda oyun resmi yoksa itemflowdan oyunu yükleyince veri tabanı hatası veriyor ana ekranda oyun remi yoksa kütüphaneye atıyor o oyun ana ekrana gelinceye kadar önceki oyunları siliyorum ana ekrana oyun gelince açtığımda sıkıntısız çalışıyor 9.60 daki Fixli oyunlar acilmayabilir deyince bende oyunları tekrar yükleyeceğim diye üzülmüştüm çözümü şimdilik böyle buldum bilginize

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
889
476
63
9.0 da yapmıştı bi kaç kere ondada olmustu öyle bi kaç kere düzeldi bugunde 10.01 gectim gene aynı zaten makine 3 gün önce elime geçti 9.0 verisonu bu ne işkence ps5 kırması kırsan dayok su oyun açılmıyo yok bu oyun dahide çalılıyor yok oharcide calışıyor sanırım mekanik biskte calışmıyor ps5 oyunları harici mekanik hdd lerde eskı 3.5 veya e 2.5 7200 rpm usb3 ollanlarda çalışmıyor dimi gözünü seveyim ps4 ün ya kır mayı yap drek pgk yükle oyna ps5 gib idegil saçma şeylerle ugrastırıyormıyor

Son düzenleme:

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
Hdd yi ps4 oyunları için kullanın. Ps5 oyunları için harici ssd en güzel çözüm. Fpkg oyunları indirmenin çok bi faydası yok şimdilik.

Son düzenleme:

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
889
476
63
selam arkadaşlar yazılım 10.01 youtubeden kırma işlemini yapıyorum Itemzflow ps5 xproler var içinde yüklü geldi yedekleme yapınca uygulamalar ps5 için olsa bile uygulmasının üzerien gelince alt kısımda bu ps4 oyunu veya demou ps5 sistemde oynanamaz salakca bi uarı veriyo uygulamalr çaşıimıyor bi allahın kuluda şuna problemime cevap yazmadı haledilmiyor nasıl yapcam bu sorun ne yardım