PS5 Yardım ps5 10.01 MK1 Kasma sorunu.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde kaan1343 tarafından oluşturulan ps5 10.01 MK1 Kasma sorunu. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 262 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı ps5 10.01 MK1 Kasma sorunu.
Konbuyu başlatan kaan1343
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz36

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
211
442
63
44
Peki hocam sizin sürüm de 4.03 mü yoksa daha yukarı bir versiyon mu ? Acaba versiyon yüzünden mi bu şekilde oluyor onu anlamaya çalışıyorum
Benim sürümüm 6.02 fat cd li. Bu zamana kadar hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Ama bir arkadaş cihazında sürekli sorun yaşıyordu hiçbir çözüm işe yaramadı, arkadaş cihazı sıfırlamış sorunum çözüldü dedi. Belki sizde de işe yarayabilir.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
753
337
63
Peki hocam sizin sürüm de 4.03 mü yoksa daha yukarı bir versiyon mu ? Acaba versiyon yüzünden mi bu şekilde oluyor onu anlamaya çalışıyorum
Cihazı güncellemeyin 4.51 sürüme kadar linux desteği gelecek çok yakın zamana kadar çok değerli bir sürüm sıfırlama yapabilirsiniz ya da 4.03 recovery yazılımını indirip sıfırdan cihaza yükleyebilirsiniz veri tabanını yeniden oluşturu denediniz mi?

karaerdi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2009
632
109
43
43
Benim sürümüm 6.02 fat cd li. Bu zamana kadar hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Ama bir arkadaş cihazında sürekli sorun yaşıyordu hiçbir çözüm işe yaramadı, arkadaş cihazı sıfırlamış sorunum çözüldü dedi. Belki sizde de işe yarayabilir.
Teşekkürler çok sağol
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı güncellemeyin 4.51 sürüme kadar linux desteği gelecek çok yakın zamana kadar çok değerli bir sürüm sıfırlama yapabilirsiniz ya da 4.03 recovery yazılımını indirip sıfırdan cihaza yükleyebilirsiniz veri tabanını yeniden oluşturu denediniz mi?
Evet ya o yüzden direndim şimdiye kadar, veri tabanı oluşturu deneyeyim birde, sağolun

kaan1343

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
63
15
8
Tekrardan oyunu silip atmayi deneyin. Veya ps kapagini acip tozlari silin belki bakima ihtiyaci varsir
konsol daha 1 aylık tozdan kaynaklandıgını dusunmuyorum birkaç arkadaşımda mk1 in kastıgını soyledi sanırım oyunla alakalı bir durum

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
416
280
63
Arkadaşlar selam,

Mortal Kombat 1 hem dahili hem de harici SSD’de çok fazla kasıyor. Oyun yavaşlıyor, adeta ağır çekime giriyor. KStuff’ı kapattım, her şeyi denedim ama sorun çözülmedi. Bu durumu yaşayan var mı? Cihazdan mı kaynaklı, yoksa bu sürüm herkeste mi böyle?

Teşekkürler.
Reklam vermiş gibi olmayayım ama bendeki SSD oyunun 1.10 versiyonu tüm DLC karakterleri açık sürümde denedim sadece sinematik girişlerinde bir saniye bilemedin iki Saniye bir görüntü duraklamasi var onda dikkatli bakarsan fark ediliyor onun dışında dövüşme sahneleri akıcı karakter seçimde ise denk gelmedim harici ssd de oynuyorum dahiliye attım ondada göze batan çok şey yok dediğim gibi sinematik girişinde sadece farkettim oyunun klasörlü boyutu 290 GB olmalı birde harici SSD attığın zaman SSD full ağzına kadar dolu oyun atma