PS5 HACK PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,949 kez görüntülenmiş, 164 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,157
698
113
40
Ben halen ffpkg nasıl kurulur onu bile bilmiyorum. Ps3 zamanı çok ilgiliydim kırma işlemine. Ps4'te ilgi daha azaldı, ps5'te daha da azaldı fakat halen devam ediyor:) kırma ps6'da olsun onda da yapmaya devam ederim. Yaş arttıkça heves belki azalıyor ama ilgi devam ediyor. Laf buraya kadar gelmişken, ffpkg için rehber olsa tam süper olurdu
kanka sen kenara 1500 dolar koy şimdiden 2 yılı var PS6’nın çıkışta 2 paket alıp kenara koymak Lazım biri plus için biri JB için 🤣

TheCasH

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2014
333
152
43
Ankara
Xbox one x neden kirilmiyor anlamış değilim? Bugün jailbreak çıksa da Türkçe oyunlar oynasam mass effect serisini başlamak istiyorum
sanırım en büyük sebebi oyunların ücretsiz olup yeterli arge çalışması yapılmaması. Ps daha popüler olduğu için kırmak için uğraşanlar daha fazla. Xbox kırsalar yeterli ilgiyi göremezler. Xbox 360 JTAG ile girdim ben de konsol piyasasına. Ps3 den çok daha iyiydi bence. Sonradan savaşı kaybetti.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,157
698
113
40
sanırım en büyük sebebi oyunların ücretsiz olup yeterli arge çalışması yapılmaması. Ps daha popüler olduğu için kırmak için uğraşanlar daha fazla. Xbox kırsalar yeterli ilgiyi göremezler. Xbox 360 JTAG ile girdim ben de konsol piyasasına. Ps3 den çok daha iyiydi bence. Sonradan savaşı kaybetti.
Microsoft Loser 💩