PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,962 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

oyuncug

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2021
39
5
8
12.40 yayım port 9021 de kalıyor r2 tuşu seçeneği gelmiyor bi yardımcı olursanız lütfen

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
81
24
8
yeniden başlatıp denemelisin. böyle hatalar çok olur ilk zamanlar. Bu arada sistem yazılımı otomatik güncellemelerin kapatıldığından emin olun.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

ben şimdilik exfat yapıyorum. önce klasörlü indirip türkçe yama yaptıktan sonra exfat builder ile exfat yapıyorum. biraz uzuyor ve bilgisayarda yer olması gerekiyor.

öncelikle versiyonun kaç ona göre hareket etmelisin. pkg 11.40'a kadar çalışıyor. klasör her türlü çalışır ama onda da dahili harddiske veya harici harddiske kurabileceğin oyunlar var. çok fazla alternatif var şu an. ben exfat kullanıyorum ama bazı oyunlar dahilide çalışmıyor. pkg yakında üst versiyona uyumlu hale gelir diye tahmin ediyorum.
hocam horizon chase diye oyun var mesela denemek için klasör olarak indirdim 12 gb, sonra PS5 FFPFSC PRO 1.3.0 ile PPSA12771.ffpfsc yaptım 4.6 GB olarak sıkıştırdı, sizin de yaptığınız bu değil mi? hem sıkışmış oluyor hem de tek parça göndermesi kolay oluyor, klasör olunca milyonlarca dosya oluyor içinde

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
300
78
28
Payload Manager sorunu yaşayanlar kılavuzla ilk aşamayı yaptıktan sonra sol menüde payload manager yükleme seçeneği ile yükleyebilirler.
Oradan yapamazlarsa;

Elf dosyalarını rahatlıkla yüklemek için Payload Manager yüklemelisiniz.
Jailbreak yaptıktan sonra Ps5 interneti açık olsun dns1 127.0.0.1 olsun ve bilgisayara Hermes Link programını yükle:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Hermes Link programını aç. ip kısmına PS5 ip no gir. Bağlantı noktasını 9021 yap. yük kısmına payload manager dosyasını seç ve yükle de.
Payload Manager elf dosyası:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yüklemeyi başarılı olursa Ps5 medya ekranında Payload Manager uygulamasını aç ve oradan gerekli elf dosyalarını yükle.

Bu arada etahen kurulmazsa sorun yok, çok önemli değil diğerleri olduktan sonra.

Kafası karışanlar için jailbreak aşamalıdır. Deneye deneye kolay olduğunu anlayacaksınız.
ilk aşama dns-kılavuz
ikinci aşama autolader-kılavuz-payload manager
üçüncü aşama payload manager-kstuff lite, shadowmountplus, ftpsrv, nanodns, websrv kur. payload manager otomatik yaparsan tek tek uğraşmazsınız.
dördüncü aşama oyun yükleme.

Mpy12

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2025
53
13
8
İşlem tamam mıdır? Yapmam gereken başka bir şey var mı acaba? Sürüm 12.40
[[ATTACH]4662[/ATTACH][ATTACH]4663[/ATTACH]

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
300
78
28
hocam horizon chase diye oyun var mesela denemek için klasör olarak indirdim 12 gb, sonra PS5 FFPFSC PRO 1.3.0 ile PPSA12771.ffpfsc yaptım 4.6 GB olarak sıkıştırdı, sizin de yaptığınız bu değil mi? hem sıkışmış oluyor hem de tek parça göndermesi kolay oluyor, klasör olunca milyonlarca dosya oluyor içinde
ben 11.40 üzeri olduğum için (12.20) pkg yapmadım henüz ama tek dosya olması çok mantıklı.

12.40 yayım port 9021 de kalıyor r2 tuşu seçeneği gelmiyor bi yardımcı olursanız lütfen
160.250.133.190 dns ile dene. olmazsa cihazı yeniden başlatıp tekrar dene. oto güncellemeler kapalı olsun.

resan9

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 29, 2026
3
0
1
tüm komutları yaptım eta hen kurulmadı debug settings aktif bir yerde hatamı yaptım acaba sistem 13.6

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
28
1
3
42
Bende de olmuyordu. Bir önceki sayfada paylaşılan github linkleri ile gönderdim Payload manageri ve açıldı. Yalnız her açılışta bunu yapmam gerekiyor nedense. Autoloader sıkıntılı.

tüm komutları yaptım eta hen kurulmadı debug settings aktif bir yerde hatamı yaptım acaba sistem 13.6
Bende de görünmüyor cheatrunner ile birlikte

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
81
24
8
ben 11.40 üzeri olduğum için (12.20) pkg yapmadım henüz ama tek dosya olması çok mantıklı.

160.250.133.190 dns ile dene. olmazsa cihazı yeniden başlatıp tekrar dene. oto güncellemeler kapalı olsun.
horizon chase 2 oyunu dediğim gibi çalıştı hocam 12 gb'dan 4.8 gb'a düştü ve formatı da ffpfsc oldu, valla en son 3-4 yıl önce ps4 pro vardı, pkg yüklüyor geçiyordun, ne çok değişmiş ya, öğlenden beri uğraşırım yeni alıştım sisteme :) çok fazla tool var.