PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,539 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

Leonmert

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
45
7
8
Maalesef offline özelliği çalışmıyor interneti açarsanız çalışıyor ( videoda verdiğim 160.250... dns'yi kullanın )
Wep te kırıyor sonra uygulamaya giriyorsun tamamlaninca atıyor sizin manuel uygulama kurmaya basladiginiz yerde ana ekrana internet acikken

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
300
78
28
arkadaşlar ben ne yaptıysam bir türlü kırma işlemini gerçekleştiremedim videodaki her adımı harfiyen yaptım bir türlü olmadı yani internet bağlantı hatası olmuyor ve kullanıcı klavuzuna girdiğimde aşağıdaki gibi normal sayfa açılıyor acaba bu hatayı alan var mı veya benim cihazın versiyonunda mı sıkıntı var çünkü sistem ayarlarından baktığımda 13.60 gözüküyor
Dns 160.250.133.190 yap kaydet ve internet açık olsun. Bağlantı durumunda internet bağlı ama psn başarısız görünsün. Bir arkadaş telefonun internetini kullanarak yapmış. Öyle de deneyebilirsin.

Psx63

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2012
335
71
28
41
Jailbreak için telefon internetini kullanın web sayfası açılması için wifide sıkıntı oluyor bazen
Offline stabil bir jailbreak çıkana kadar mantıklı olan o bana göre

Leonmert

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
45
7
8
Dns 160.250.133.190 yap kaydet ve internet açık olsun. Bağlantı durumunda internet bağlı ama psn başarısız görünsün. Bir arkadaş telefonun internetini kullanarak yapmış. Öyle de deneyebilirsin.
O şekil yapan bendim zaten😀 dediğim gibi wepte tamamlanıyor sonra uygulamaya girince tamamlanıp atıyor manuel olarak uygulamalari indirmeden

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
81
24
8
psn hesabınızdan çıkış yapın yada offline hesaptan, cihazı yeniden başlatın 1-2 denemede dns aktif oluyor