PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,364 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

Marie81v2

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 22, 2026
27
4
3
İlk yöntemle kırmaya çalışıyorum elfdr is listening on port 9021 diyor ve kalıyor ilerlemiyor

batuowski

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2025
16
1
3
Yeni jb işlemi yapan biri olarak soruyorum klasör oyun mu yoksa pkg mi indirmemiz gerekiyor ?

Arcaozen

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
20
3
3
elfldr is listening on port 9021 den sonrası gelmiyor arkadaşlar nasıl çözebiliriz

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
300
78
28
İlk yöntemle kırmaya çalışıyorum elfdr is listening on port 9021 diyor ve kalıyor ilerlemiyor
yeniden başlatıp denemelisin. böyle hatalar çok olur ilk zamanlar. Bu arada sistem yazılımı otomatik güncellemelerin kapatıldığından emin olun.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

pkg yükledim evet, işte aradığım cevap bu ya, vallahi çok sağol. hiç uğraşmayım, klasörlü oyun mu yüklemeliyim peki?
ben şimdilik exfat yapıyorum. önce klasörlü indirip türkçe yama yaptıktan sonra exfat builder ile exfat yapıyorum. biraz uzuyor ve bilgisayarda yer olması gerekiyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yeni jb işlemi yapan biri olarak soruyorum klasör oyun mu yoksa pkg mi indirmemiz gerekiyor ?
öncelikle versiyonun kaç ona göre hareket etmelisin. pkg 11.40'a kadar çalışıyor. klasör her türlü çalışır ama onda da dahili harddiske veya harici harddiske kurabileceğin oyunlar var. çok fazla alternatif var şu an. ben exfat kullanıyorum ama bazı oyunlar dahilide çalışmıyor. pkg yakında üst versiyona uyumlu hale gelir diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme: