PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,539 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

oznayd

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 15, 2026
13
0
1
PS5 13.60 Jailbreak Offline Webkit Kırma
İle sorunsuz halletim işlemleri
Sürümüm 13.20.00.006
(Konsoldan kullanıcıyı kaldırdım sıfırdan user olarak girdim)

*oyun felan nasıl yüklenir bilmiyorum varsa yardımcı hocalar Dm

murattilight

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2014
85
13
8
Gençler bir şey soracağım, Bende FW 10.01 ve wolvarine oynamak istiyorum.Şimdi FW 'yi 13.60 'a mı yukseltmem geriyor. Yoksa backport yapılır mı? Bahsettiğim oyun. Teşekkürler.

RamaloTr2

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2024
40
12
8
Merhaba biri bana yardım ede bilirmi. Ps5 için store ve file xplorer indirdim lakin ekranda yazıyor ki, bu ps4 oyunu veya demosu ps5 sisteminde oynanmaz

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
300
78
28
Gençler bir şey soracağım, Bende FW 10.01 ve wolvarine oynamak istiyorum.Şimdi FW 'yi 13.60 'a mı yukseltmem geriyor. Yoksa backport yapılır mı? Bahsettiğim oyun. Teşekkürler.
Oyun çıksın backport olacak mı görelim, tavsiyem beklemede kalın.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

PS5 13.60 Jailbreak Offline Webkit Kırma
İle sorunsuz halletim işlemleri
Sürümüm 13.20.00.006
(Konsoldan kullanıcıyı kaldırdım sıfırdan user olarak girdim)

*oyun felan nasıl yüklenir bilmiyorum varsa yardımcı hocalar Dm
benim bildiğim forumda dm yok :)
kullanıcı sıfırlama ile offline jailbreak yapma işi mantıklı olabilir. güzel fikir.
forumdan oyunu indir sonra şu adımları uygula:

BİLGİSAYARDAN PS5 KONSOL'A AĞ'DAN OYUN ATMA:
Jailbreak yaptıktan sonra;
Konsolda Payload Manager ile kstuff lite, shadowmountplus, ftpsrv, nanodns, websrv kur.
İnternet bağlantı ayarında dns1 127.0.0.1 yap ve interneti aç.
Ps5 ip adresini not al.
(Ps5 ip adresini bulacağın yer: ayarlar, ağ, bağlantı durumu, bağlantı durumunu görüntüle ile görebilirsin.)
Bilgisayara Filezilla programını kur.
Filezilla'yı aç.
Filezilla üst menüden Aktarım, Aktarım türü, Binary seç ki tüm dosyaları eksiksiz aktarılsın.
Filezilla ip adresi kısmına Ps5 ip adresini gir ve port olarak 2121 yaz. Bağlan'a tıkla bağlanacaktır.
Filezilla ile indirdiğin oyunu data/etaHEN/games klasörüne at ve oynamaya başla.
Bu klasörler yoksa sağ tıklayarak yeni klasör oluştur.

PS4 oyunu atmak için harici haddisk'e pkg uzantılı dosyayı at. ps5'e harici harddiski tak. ayarlar-debug settings-game-package installer seçeneğinden oyunu seç ve kur.

Son düzenleme:

jokma2757

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2026
17
7
3

kullanıcı sıfırlama ile offline jailbreak yapma işi mantıklı olabilir. güzel fikir.

Konsolda Payload Manager ile kstuff lite, shadowmountplus, ftpsrv, nanodns, websrv kur.
Ps5 ip adresini not al.
(Ps5 ip adresini bulacağın yer: ayarlar, ağ, bağlantı durumu, bağlantı durumunu görüntüle ile görebilirsin.)
Filezilla'yı aç.
Filezilla üst menüden Aktarım, Aktarım türü, Binary seç ki tüm dosyaları eksiksiz aktarılsın.
Filezilla ip adresi kısmına Ps5 ip adresini gir ve port olarak 2121 yaz. Bağlan'a tıkla bağlanacaktır.
Filezilla ile indirdiğin oyunu data/etaHEN/games klasörüne at ve oynamaya başla.

PS4 oyunu atmak için harici haddisk'e pkg uzantılı dosyayı at. ps5'e harici harddiski tak. ayarlar-debug settings-game-package installer seçeneğinden oyunu seç ve kur.
Hocam Ps4 oyunu için hdd veya usb olması lazım değil mi yani direk aktarım ile olmuyor o durum sadece ps5 oyunları için geçerli doğru mudur ?

oznayd

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 15, 2026
13
0
1

Ps5 ip adresini not al.
Filezilla'yı aç.

Normal hesap ile çakışır diye komple normal hesabı silip öyle ilerlemek istedim başarılı oldu
stardew valley tarzında ufak dosya boyutlu pgk oyun bulup deneyeyim :)

xElwys

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2025
35
4
8

Yeni Relapse Exploit ile PS5 tüm modellerde 7.00 ve 13.60 arası Jailbreak işlemi yapılabiliyor...

Hemen aşağıdaki videomuzdan offline şekilde jailbreak yapabilirsiniz

Bu tarz içeriklerin olması için forumumuzu ve youtube sayfamızı takip etmeyi unutmayın

İyi eğlenceler

EDİT: Şuan offline özelliği çalışmamaktadır

çok güzel oldu bu haberin gelmesi