PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,962 kez görüntülenmiş, 228 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan furkancetinkol

Kopukboy1907

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2012
37
9
8
Hiçbir şekilde etahen kuramadık payload yönlendirmesi maalesef yok debug settings geliyor sadece maalesef
Ben bir kere başardım denemek için ufak bir oyun attım çalıştı ama sonrasında hep dondu cihaz yapamadıö tekrar. Üst üste deneyince daha çok zarar verecek gibi hissediyorum o yüzden stabil yöntemi beklemek daha iyi gibi oyunlara para vermeyelim derken cihazdan olmayalım :)

Samoreys

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2019
31
1
8
Autoloaderi çalıştrıktan sonra sonuna kadar gidiyor başarılı diyip kendini kapatıyor devamında bir şey çıkmıyor karşıma

kpln04

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 11, 2014
241
81
28
Offline gelene kadar bekleyelim yoksa cihaz patlayacak bu yöntem stabil değil gibi :)
Offline geldi zaten
webkit-autoloader-installer_v0.5.0.elf
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bunu PC'den ya da usbden kurun. Otomatik açılıp cache oluşturacak. Sonra kapatın diyecek. Eğer payload managerde otomatik liste oluşturduysanız onları kurmaya başlayacak.

furkancetinkol

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 3, 2019
150
39
28
Offline geldi zaten
webkit-autoloader-installer_v0.5.0.elf
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bunu PC'den ya da usbden kurun. Otomatik açılıp cache oluşturacak. Sonra kapatın diyecek. Eğer payload managerde otomatik liste oluşturduysanız onları kurmaya başlayacak.
Tamam ama gene de bir internet bağlantısı istiyor illa ki şu an biz offline ve bağlantı istemeyen bir şey mi var mı onu soruyoruz hocam