PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,813 kez görüntülenmiş, 255 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arcaozen

Nabe7272

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
193
49
28
Offline geldi zaten
webkit-autoloader-installer_v0.5.0.elf
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bunu PC'den ya da usbden kurun. Otomatik açılıp cache oluşturacak. Sonra kapatın diyecek. Eğer payload managerde otomatik liste oluşturduysanız onları kurmaya başlayacak.
Aslında bununla ilgili detaylı bir video çekilmesi gerekir diye düşünüyorum

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
162
54
28
12.70 y2jb kullanıyordum normalde , dün gece buna geçtim aşırı pratik saniyeler içerisinde kırılıyor, 3-5 defa kırdım hiç kernel panic yaşamadım
Hangi DNS i kullandın hangi site üzerinden kırdın . Ben dün denedim r2 ye basınca cihaz kapandı hep kırmadı . Bende 12.70 deyim

bypipo3846

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 12, 2025
68
6
8
Bende de aynısı oluyordu kanka r2’ye basınca kapanıyordu cihaz , eve geçince sana kullandığım DNS’yi atayım onda hiç bir sorun olmadı
Burdan paylaşırsan DNS i bizde faydalarınız teşekkürler bu arada Şen’n bi efsanesin mctuna @mctuna

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
302
80
28
Son güncelleme ile Webkit Autoloader v0.5.1 yayınlandı.
Güncellemeye göre internetiniz açık olması yeterli. DNS 127.0.0.1 yaparak işlemi tek tıkla yapabilirsiniz.
Sadece 12.00 versiyona kadar offline kırma olduğunu da belirtmiş.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,123
606
113
Ps5 prosu olanlar yorumlayabilir mi artık onlarda kırıldı oyunlarda psvr desteğiyle oynayabiliyorlar mı yani artık oyunlardan tam ps5 pro gücünü kullanabiliyorlar mı?

Arcaozen

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
22
3
3
Güncellemeye göre internetiniz açık olması yeterli. DNS 127.0.0.1 yaparak işlemi tek tıkla yapabilirsiniz.
Ben pc den kstuff ve shadowmount payloadını attım az önce başarıyla kırıldı. Bu dediğinizi onun üzerine mi yapayım cihaz kırık vaziyette iken

evo35

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2026
21
1
3
DNS 45.56.67.85 kullandım kırıyorsunuz menüye dönüp ayarlardan kılavuza tekradan girdiğinizde jailbreak ve payload diye iki seçenek çıkıyor payload girince ihtiyaç duyulanları hepsi güncel olarak bulunuyor ve sorunsuz olarak yükleniyor.