PS5 Yardım PS5 backport yapma hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde BlackHunter tarafından oluşturulan PS5 backport yapma hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 290 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 backport yapma hakkında
Konbuyu başlatan BlackHunter
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan wanfad33

BlackHunter

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 13, 2021
34
12
8
Merhabalar sevgili Forumdaşlar, Sizlere sorum şu: Bende slim kasa dijital 10.01 (jailbreakli) Ps5 var. Yüksek versiyonlu bir oyunu harici ssd'ye attım ama maalesef oyun backport yapmam gerektiği için çalışmıyor. Backport nasıl yapılır? İndirmiş olduğum 4.00+ backport klasörünü yada dosyaları nereye atmam gerekiyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi forumlar...

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
246
605
93
45
İlk defa Backport kullanıyorsanız indirdiğiniz backport dosyalarını orijinal oyundakiler ile değiştirin. Harici disk içerisinde ps5_autoloader klasörünüz olduğunu varsayıyorum. backport.elf indirmeniz ve bu klasöre atmanız lazım ardından içindeki autoload.txt dosyasına backport.elf yazıyoruz. Cihazı çalıştırıp jailbreak yaparken backportu görecek ve düşük fw isteyen oyunu oynayacaksınız. ShadowMount veya Itemzflow ile de oyunu çalıştıracaksınız.

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
153
37
28
Bu oyunların çoğu hep klasör şeklinde geliyor pkg şeklin de olsa hem oyun için pkg olur hem blackport için de ps 4 mantığın dan nie gidilmiyor acaba