PS5 Yardım PS5 Sıfırlama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde coolcarlos7 tarafından oluşturulan PS5 Sıfırlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 94 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Sıfırlama
Konbuyu başlatan coolcarlos7
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
176
80
28
Selam arkadaşlar PS5 PRO 10.01 cihaz mevcut, bu aralar çok fazla JB işlemi yaparken restart atıyor. Cihazı sıfırlayıp 10.01 olarak tekrardan nasıl JB yapabilirim. Güncelleme değil sıfırlayayıp son y2jb olarak kullanmak istiyorum. İnternet bağlantısı hata felan verir güncelleme yapar diye tırsıyorum.

coolcarlos7

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
176
80
28
byercanx @byercanx Castellanos @Castellanos mctuna @mctuna evet büyük abilerim varmı bilginiz? ayarlardan direk sıfırlama yapsam güncelleme felan ister mi acaba?

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
303
113
43
33
Merhaba y2jb yedek dosyasını kurduğunda ps5 sıfırlanmış olacaktır hersey silinir m2ssd de de dosyalar varsa onlarda silinir yeniden yedek kurman yeterli.

utkubrs

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2021
148
47
28
Açma tuşuna basılı tut ikinci bip sesinden sonra bırak. Dualsensi kablo ile bağla, çıkan ekrandan yeniden sistemi kur var 8. seçenek. Sıfırdan temiz kurulum yapmış olursun. Sonrasında JB yapabilirsin. Backup kuruyorsan bunların hiç birine gerek yok zaten sifirliyor.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,186
740
113
40
Selam arkadaşlar PS5 PRO 10.01 cihaz mevcut, bu aralar çok fazla JB işlemi yaparken restart atıyor. Cihazı sıfırlayıp 10.01 olarak tekrardan nasıl JB yapabilirim. Güncelleme değil sıfırlayayıp son y2jb olarak kullanmak istiyorum. İnternet bağlantısı hata felan verir güncelleme yapar diye tırsıyorum.
etaHEN kullanma sorun çözülür. sadece kstuff ve ShadowMount kullan. Sıfırlamak çözüm değil çünkü

coolcarlos7

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
176
80
28
Açma tuşuna basılı tut ikinci bip sesinden sonra bırak. Dualsensi kablo ile bağla, çıkan ekrandan yeniden sistemi kur var 8. seçenek. Sıfırdan temiz kurulum yapmış olursun. Sonrasında JB yapabilirsin. Backup kuruyorsan bunların hiç birine gerek yok zaten sifirliyor.
Jb yaparken çöküyor ondan dolayı hocam.
etaHEN kullanma sorun çözülür. sadece kstuff ve ShadowMount kullan. Sıfırlamak çözüm değil çünkü
Ayeiyetten phantom ftp kullanıyorum oyunlar için, dün metal gearı attım, 185gb 30 dakkada, shadowmount'da tanıdı oyunu ama oyun baslatılmadı diyip durdu, kendi kendine çökmeler felan İllallah ettirdi.

wanfad33

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2026
77
36
18
ankara
Hocam birşey sorcam 10.01 kırık jb cihaz youtube ile kırıyorum herseferinde oyunlara girmek için itemzfollow a girmem gerekiypr bunun çözümü varmıdır itemzfollowa girmeden

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,186
740
113
40
Jb yaparken çöküyor ondan dolayı hocam.

Ayeiyetten phantom ftp kullanıyorum oyunlar için, dün metal gearı attım, 185gb 30 dakkada, shadowmount'da tanıdı oyunu ama oyun baslatılmadı diyip durdu, kendi kendine çökmeler felan İllallah ettirdi.
onun farklı sebebi var bazı oyunlar sadece FFPKG çalışabilir yada exfat yada sadece USB o oyunu birde USB'ye at dene eğer dump sağlamsa USB'de çalışır