Harici ssd de kullanıyorsanız oyun acildiginda kstuff kapatalim lag düzelir ve ssd tyce c olarak bağlamaniz lazım harddisk de ise çok kasar ssd sart bazı oyunlar dahilide calismaz o yüzden siyah ekranda kalıyordur harici ssd almaya çalışalım.
Harici ssd de olur m2ssd de harici ssd 500mb/ss hızı olanlar tyce c olarak bağlandığında 1gb hiza ulaşır.
m2ssd için harici kutu alıp ona bağlayıp ps5 e tyce c olarak bağlarsan m2ssd de sorunsuz çalışır.
m2ssd ps5 e direk m2ssd yuvasına taktiysan dahili depolama gibi kullanırsin ama oyun kopyalamak zor olur ps5 oyunları için ps4 oyunlarında sorun olmaz.
Harici ssd de olur m2ssd de harici ssd 500mb/ss hızı olanlar tyce c olarak bağlandığında 1gb hiza ulaşır.
m2ssd için harici kutu alıp ona bağlayıp ps5 e tyce c olarak bağlarsan m2ssd de sorunsuz çalışır.
m2ssd ps5 e direk m2ssd yuvasına taktiysan dahili depolama gibi kullanırsin ama oyun kopyalamak zor olur ps5 oyunları için ps4 oyunlarında sorun olmaz.
Ps5 yazılım sürümü 10.0 üzeri olması lazım ps5 pro larda henüz çalışmıyormus düşük surume henüz backport çıkmadı 10.00 üzeri yazılımda isen çalışması lazım.
Arka taraftaki usb takın haricide deneyin bu arada fw sürümünüz düşükse doğru backport dosyalarını attığınızdan emin olun etahen menüsünden de payloads/plugins bölümünden backport kapatıp açıp çalıştığından emin olun haricide de çalıştırmayı deneyin en kötü bazı yerlerde fps düşmesi olsa da çalışır işin açıkçası hangi fwde kullanıyorsunuz cihazı backportları yapıyor musunuz?
Selamünaleyküm günlerdir uğraştığım bi konuyu sayenizde çözdüm haricide gost of yotei çalışmıyordu arka tarafta ki usb girişine takın yazmışsınız şimdi denedim oyun sorunsuz açıldı ön taraftakinden günlerdir uğraşıyorum itemzflowdan vs her yerden denedim bir türlü açılmamıştı teşekkür ederim
Arkadaşlar konu dışı ama indiana jones u bir türlü türkçe yapamadım bu konuda bilgiisi olan varsa destek olabilir mi yamayı base klasörüne atıyorum oyunu açıyorum türkçe olmuyor
@Castellanos saolasun destek oldu ama bir türlü yapamadık
Arkadaşlar konu dışı ama indiana jones u bir türlü türkçe yapamadım bu konuda bilgiisi olan varsa destek olabilir mi yamayı base klasörüne atıyorum oyunu açıyorum türkçe olmuyor
@Castellanos saolasun destek oldu ama bir türlü yapamadık
Evet denedim defalarca sildim geri yükledim ps5 explorerden yamayı base klasörüne attım sonra itemzden yükledim olmadı daha sonra laptoptan base klasörüne attım direk itemzden yükledim açtım oyunu yine olmadı