PS5 Yardım Ps5 dahili hafıda mafia açmıyor hdd de kasıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde EFELER54 tarafından oluşturulan Ps5 dahili hafıda mafia açmıyor hdd de kasıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 685 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 dahili hafıda mafia açmıyor hdd de kasıyor
Konbuyu başlatan EFELER54
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
297
106
43
Evet denedim defalarca sildim geri yükledim ps5 explorerden yamayı base klasörüne attım sonra itemzden yükledim olmadı daha sonra laptoptan base klasörüne attım direk itemzden yükledim açtım oyunu yine olmadı
Bende
İndika oyununda benzer sorun yaşamıştım hatta bilmeden tüm saveleri sildim :) sorunu şöyle çözmüştüm. Oyunun simgesine gelip starta basıp yıldızlı delete ile silmiştim.oradaki seçeneklerden yamasını güncellemesini falan sil var. Tüm kullanıcıların savelerini, verilerini sile basmayın siliyo çünkü :D sonra tüm backport yama işlerini pc de halledip yeniden yapmıştım. Yani oyuna dair tüm verileri silmek lazım diye düşünüyorum.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
757
342
63
Evet denedim defalarca sildim geri yükledim ps5 explorerden yamayı base klasörüne attım sonra itemzden yükledim olmadı daha sonra laptoptan base klasörüne attım direk itemzden yükledim açtım oyunu yine olmadı
Ps5 xplorer dosya kopyalamada düzgün çalışmıyor hatta geçen uygulamayı yapan kişi bu sorunu çözdüğünü söylemişti ama daha sorun çözülmüş versiyonunu paylaşmamıştı galiba yani şimdilik ps5 xpolererdan dosya kopyalama taşıma da yapma oyunları itemzflowdan yap taşıma kopyalama ama onda da tek dosya kopyalayamıyorsun (yamayı kopyalamak için) sadece oyun dosyanın tamamı şeklinde oluyor yamayı nasıl yaparım dersen pcden atman gerekecek taşınabilir bellekteyse oyun pcden yamayı taşınabilir bellekteki dosyaya atıp öyle dene yamada oyunda sorun yok çalışıyor bende.

omrkrkdr

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
102
33
28
Bende
İndika oyununda benzer sorun yaşamıştım hatta bilmeden tüm saveleri sildim :) sorunu şöyle çözmüştüm. Oyunun simgesine gelip starta basıp yıldızlı delete ile silmiştim.oradaki seçeneklerden yamasını güncellemesini falan sil var. Tüm kullanıcıların savelerini, verilerini sile basmayın siliyo çünkü :D sonra tüm backport yama işlerini pc de halledip yeniden yapmıştım. Yani oyuna dair tüm verileri silmek lazım diye düşünüyorum.
Bende 4 defa yanlışlıkla komple sildim oyunu :)
Ama hala yapamadım sabah yine yanlışlıkla sildim sabahtan indiriyorum geri 😀
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ps5 xplorer dosya kopyalamada düzgün çalışmıyor hatta geçen uygulamayı yapan kişi bu sorunu çözdüğünü söylemişti ama daha sorun çözülmüş versiyonunu paylaşmamıştı galiba yani şimdilik ps5 xpolererdan dosya kopyalama taşıma da yapma oyunları itemzflowdan yap taşıma kopyalama ama onda da tek dosya kopyalayamıyorsun (yamayı kopyalamak için) sadece oyun dosyanın tamamı şeklinde oluyor yamayı nasıl yaparım dersen pcden atman gerekecek taşınabilir bellekteyse oyun pcden yamayı taşınabilir bellekteki dosyaya atıp öyle dene yamada oyunda sorun yok çalışıyor bende.
Şimdi pc ye iniyor oyun yama zaten var inince base klasörünün içinde gameresources_patch1_ps5.resources dosyasını atıyorum ve sonrada itemzflowdan oyunu yüklüyorum doğru mu?
Bunu defalarca yaptım oyun inince yeniden yapıcam bakalım inşAllah bu kez yama olur

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
297
106
43
Yani yama dosyasında notepad vardır orada hangi dosya hangi konuma atılacak yazar hocam

EFELER54

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 7, 2023
98
39
18
Selamünaleyküm günlerdir uğraştığım bi konuyu sayenizde çözdüm haricide gost of yotei çalışmıyordu arka tarafta ki usb girişine takın yazmışsınız şimdi denedim oyun sorunsuz açıldı ön taraftakinden günlerdir uğraşıyorum itemzflowdan vs her yerden denedim bir türlü açılmamıştı teşekkür ederim
bende arka girişten deniyorum açmıyor daysgone -mafia-yotei-oyunu cihazın hafızasına attım hala siyah ekranda kalıyor anlamadım :( giriş yolunu cihazdan seçip itemde üçgene basıp deniyorum oda olmuyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

enson komle sıfırlaycam o olacak :))

Nuhmete

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 2, 2023
59
15
8
Orijinal aynı adda olan gamesources patch1 gamebase dosyasından dışarı aktar silme.Türkçe yamayı base klasörüne yapıştır.makineyi sıfırlamadan önce bir dene bakalım.

cafein555

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2022
363
95
28
Ps5 yazılım sürümü 10.0 üzeri olması lazım ps5 pro larda henüz çalışmıyormus düşük surume henüz backport çıkmadı 10.00 üzeri yazılımda isen çalışması lazım.
Hocam şu homebrew diye klasör açıp yapıyoruz ya hani showmount mu neydi sol yukarda çıkıyor ama oyun gelmiyor ekrana