PS5 Klasör Oyun PS5 FC 26 KADRO GÜNCELLEME REHBER

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 FC 26 KADRO GÜNCELLEME REHBER başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,489 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı PS5 FC 26 KADRO GÜNCELLEME REHBER
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan musti1823

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
401
871
93
Ps5 de apollo save nasil bulacan peki
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Merhab ofline aktivasyon bunun için bir işlem yokmuydu plugins orda aktive edip profile falan. Giriyorduk o yeterli olmuyormu
Apollo save ps5-i desteklemiyor, desteklese bile şifreme meselesi var Apolloda bu özellik yok. Söylediğim yöntem bunu destekliyor ve videoda da zaten gösteriyorum. Evet mutlak şekilde offline aktivasyon gerek. Bunu da nasıl yapıldığı yukarıda video linkte var. Off activation Yükleme linki gerekse onu da vereyim.

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
364
106
43
Apollo save ps5-i desteklemiyor, desteklese bile şifreme meselesi var Apolloda bu özellik yok. Söylediğim yöntem bunu destekliyor ve videoda da zaten gösteriyorum. Evet mutlak şekilde offline aktivasyon gerek. Bunu da nasıl yapıldığı yukarıda video linkte var. Off activation Yükleme linki gerekse onu da vereyim.
Adını unuttum bir eklenti ile profil ve kupalar görüntülemek için sanırım ofline eklenti idi bu yeterli mi peki eklenti ismi np-fake-signin-ps5.elf bu olurmu

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
401
871
93
Adını unuttum bir eklenti ile profil ve kupalar görüntülemek için sanırım ofline eklenti idi bu yeterli mi peki eklenti ismi np-fake-signin-ps5.elf bu olurmu
Zaten y2jb kullanımı için aktivasyon gerekli. Yani google drive üzerinden yaptığında sorunsuz çalışıyor. İlk videoda google drive üzerinden yapılmış olan, rastgele psn id aktivasyonudur.

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
401
871
93
Bunu telefonla da yapa bilirsin. Discorda telefonla giriş yapa bilirsin + ftp programıyla da ps5e giriş yapıp save-ni ala bilirsin.
Fc26-ya giriş yapıp save al, aldığın save-i bana gönder yapayım senin için.

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
401
871
93
Bende bilgisayar yok siz bu konuda yapıp verseniz dosyalari olurmu
Ve ya bunu yapamıyorsan (save alıp save dosyanı atamıyorsan) konsoluna ftp-yle bağlanmamı istiyorsan özelden yazarsın

fc26-ya giriş yap, save al. Sonra Xplorer programıyla belirttiğim klasör yoluna giriş yap
/user/home/sizin kullanıcı ID/savedata/CUSA52342

buradakı squad olan iki dosyayı alıp (.bin ve bin-siz olan) bana gönder.

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
364
106
43
Bunu telefonla da yapa bilirsin. Discorda telefonla giriş yapa bilirsin + ftp programıyla da ps5e giriş yapıp save-ni ala bilirsin.
Fc26-ya giriş yapıp save al, aldığın save-i bana gönder yapayım senin için.
Kardeşim save alıyorm ben ayarlardan ama kalanı yapamiyorm save atayım sana ben hemen olurmu

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
364
106
43
Ve ya bunu yapamıyorsan (save alıp save dosyanı atamıyorsan) konsoluna ftp-yle bağlanmamı istiyorsan özelden yazarsın

fc26-ya giriş yap, save al. Sonra Xplorer programıyla belirttiğim klasör yoluna giriş yap
/user/home/sizin kullanıcı ID/savedata/CUSA52342

buradakı squad olan iki dosyayı alıp (.bin ve bin-siz olan) bana gönder.
Save dosyasını ben ayarlardan yedekleme usb atabiliyorum paylastim rar olarak iki dosyayı
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme: