PS5 Yardım PS5 GÜNCEL PAYLOADLAR

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Talha.7105 tarafından oluşturulan PS5 GÜNCEL PAYLOADLAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 278 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 GÜNCEL PAYLOADLAR
Konbuyu başlatan Talha.7105
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Talha.7105

jeneikee

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 7, 2025
62
10
8
Mortal kombat 1 de ne yaptıysam dlc leri aktif edemedim kuruldu gösteriyor ama oyun içinde göremiyorum ne yapmam lazım bunun için yardımcı olur musunuz?

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
159
42
28
Mortal kombat 1 de ne yaptıysam dlc leri aktif edemedim kuruldu gösteriyor ama oyun içinde göremiyorum ne yapmam lazım bunun için yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Görseldeki gibi olması lazım dlcleri kurduktan sonra. Ben bunu geçmek için iki tane ekstradan payload indirdim offact ve np fake sign in diye. Yeni bir kullanıcı acıp offact ı bir kere gonderıyorsunuz konsola ardından yeniden baslatıp bu sefer yalnızca np fake sign ın payloadını atıyorsunuz. Oturum açarken seçenekler kısmı çıktıysa gırıste olmuştur. Bundan sonra her acısta sadece o kullanıcıda np fake sıgn ın calısıtırıp girebilirsiniz. Hatta ben bu işlemi yaptıktan sonra ona bile gerek kalmadı. Mortal Kombat 1 gireceğim zaman o kullanıcıda acıyorum oyunları ve dlcler açık oluyor.

Ekli dosyalar

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
159
42
28
payload manager nasıl kurcam yapamadım onu bu forumdaki 13.60 videosunu izledim olmuyor
Hocam o konuda bılgısızım maalesef. Ben cihazı aldıgımda payload manager bf pilot ve bu webkit kırması herşeyi hazır teslim ettiği için satıcı o kısmı bilemiyorum üzgünüm.

jeneikee

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 7, 2025
62
10
8
Merhaba. Görseldeki gibi olması lazım dlcleri kurduktan sonra. Ben bunu geçmek için iki tane ekstradan payload indirdim offact ve np fake sign in diye. Yeni bir kullanıcı acıp offact ı bir kere gonderıyorsunuz konsola ardından yeniden baslatıp bu sefer yalnızca np fake sign ın payloadını atıyorsunuz. Oturum açarken seçenekler kısmı çıktıysa gırıste olmuştur. Bundan sonra her acısta sadece o kullanıcıda np fake sıgn ın calısıtırıp girebilirsiniz. Hatta ben bu işlemi yaptıktan sonra ona bile gerek kalmadı. Mortal Kombat 1 gireceğim zaman o kullanıcıda acıyorum oyunları ve dlcler açık oluyor.
denedim ama olmadı veya ben yapamadım yine de sağolun

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
159
42
28
Hocam usbden yeni çıkan payloadları nasıl yüklüyoruz?
Payload managerden payloadları yönet kısmından dahiliye tasıyabiliyor veya kopyalayabiliyoruz.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

denedim ama olmadı veya ben yapamadım yine de sağolun
Üzüldüm. Bende yarım yamalak bilgi ve birazda yapay zeka yardımıyla yapmıştım. Detaylı araştırıp birazda şans ve deneme işi bence PS5 tarafı.