PS5 Yardım ps5 hangi kasa ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde dinex49 tarafından oluşturulan ps5 hangi kasa ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı ps5 hangi kasa ?
Konbuyu başlatan dinex49
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan coolcarlos7

dinex49

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2025
17
1
3
arkadaşlar kırık ps5 te cd li veya slim olmasının bir farkı var mı avantajları neler ikiside aynı işi görmüyor mu?

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
737
322
63
Fat kasa açılmamış bulursan 6.50 sürüm ve altında denk getirebilirsen kldload ile linux kurup pc oyunları da oynanma ihtimali var (daha bekleniyor) ayriyeten eşleşme sorunu olmadığından diskli fat kasa bulursan da bd-jb açıklarından faydalanma ihtimalin var ayriyeten işlemci mimarisi olarak fat kasa 12xx 6nm slimle aynı diğer fat kasa 10xx/11xx modeller 7nm geliyor slim kullanmadım ama kasa daha büyük olduğundan soğutma performansı daha iyi olduğunu düşünüyorum ama slim de kompakt güzel geliyor içine ne siniyorsa ne almak istiyorsan al bence 😅

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,923
1,777
113
Kısa ve net; SIFIR FAT CD'LI KASA
Tavsiyen ile Fat kasa aldım 8 aydır kullanıyorum. Çok memnunun.Fat kasalara kaba eski kasa eski teknoloji diyenlere aldırış etme.Ama ilerisi için bütçen ve tv uygun ise pro da düşünebilirsin. Tabi versiyonu uygun bulman zor ve fiyatlar uçuk. Bence bu paralara değmez pro

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
146
180
43
35
12xx seri fat kasa tartişmasiz slimde olur tabi diskli surumler olursa tadindan yenmez.

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
144
35
28
Dostum ps 5 alırken Cd kasa almak her zaman avantajlı olur