PS5 Yardım Ps5 hdd Yardim

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Byesmer tarafından oluşturulan Ps5 hdd Yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 hdd Yardim
Konbuyu başlatan Byesmer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Byesmer

Byesmer

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
253
42
28
Selam ps5 slim aldim da bu oyunu hdd dahili tasimadim biraz kurcaladim su dead space atmislar etahen games klasorune ana menude oyun gorunmuyor item flozdan da oyunu dosyasını siliyorum boyle kaliyor saatler oldu hala boyle tek tek kucuk klasorler sildim boyutu buyuk olan kaldi onu silincede boyle kaliyor nasil silebilirim bunu depolama alani gosterim 300gb yer kullanmis sizde de boylemi onuda cekip atarim yardimci olana simdiden tesekur ederim

Ekli dosyalar

Byesmer

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
253
42
28
Selam ps5 slim aldim da bu oyunu hdd dahili tasimadim biraz kurcaladim su dead space atmislar etahen games klasorune ana menude oyun gorunmuyor item flozdan da oyunu dosyasını siliyorum boyle kaliyor saatler oldu hala boyle tek tek kucuk klasorler sildim boyutu buyuk olan kaldi onu silincede boyle kaliyor nasil silebilirim bunu depolama alani gosterim 300gb yer kullanmis sizde de boylemi onuda cekip atarim yardimci olana simdiden tesekur ederim

Ekli dosyalar

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
286
103
43
33
Merhaba bu yöntemi denermisin silinmesi lazım.

Önce oyunu ıtemzflow dan gösterelim sonra Videodaki gibi silelim.

Byesmer

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
253
42
28
Merhaba bu yöntemi denermisin silinmesi lazım.

Önce oyunu ıtemzflow dan gösterelim sonra Videodaki gibi silelim.

Oyun itemflozda gorunmuyor ki sadece ici boş dosyalar gorunuyor siliyom silinmiyor ps5 explor den 2 fotograf paylastim oyunlar depolama alan 500 gb yakin kullanmis tek ps5 the last part 2 oda sanirim diger kisim olan yerde tutuluyor boyut olarak bu diger olan 309 gb kullanmis the last of part 2 100 gb desek diyer 200 gb ne icin kullanilmis ??

kaan1343

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
56
12
8
ben bu durumu astrobot da yaşadım dosyaları silinmiyor bir daha hayatta dahiliye oyun atmam

Byesmer

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
253
42
28
ben bu durumu astrobot da yaşadım dosyaları silinmiyor bir daha hayatta dahiliye oyun atmam
Nereye atiyonuz ben Explorer atıyorum silersem bundan sonraki itemflozdan silerim şöyle bir program pkg dosyası olarak uygulama girince silinen dosyanın kalan boş dosyaları temizleme

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
137
58
28
36
sistemi sıfırlayınca gidiyor siliniyor. komple fabrika ayarlarına geri dön

Byesmer

DESTEK OLAN ÜYEMİZ