PS5 Yardım Ps5 icin oyun yukleme ve kaydetme hakkinda

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde madmex tarafından oluşturulan Ps5 icin oyun yukleme ve kaydetme hakkinda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 358 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 icin oyun yukleme ve kaydetme hakkinda
Konbuyu başlatan madmex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan madmex

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
89
33
18
36
Merhaba degerli arkadaslar,
Ps5 kirik versiyon sahibiyim. Kendi hafizasina oyun yuklemeyi denedim fakat cok yavas calistigini fark ettim.

m2ssd alip takmayi ve onun icine oyunlari atmayi dusunuyorum.

sorum tam olarak şu; ps5 acip kirdiktan sonra save dosyalarina ne olacak? Ben m2ssd icine oyunlari atip kurmayı dusunuyorum. Oyun oynarken cihaz nereye save yapacak. Her ps kapatip actigimda surec nasil ilerleyecek bilgilendirirmisiniz lutfen

tesekkurler

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,536
5,024
113
Merhaba degerli arkadaslar,
Ps5 kirik versiyon sahibiyim. Kendi hafizasina oyun yuklemeyi denedim fakat cok yavas calistigini fark ettim.

m2ssd alip takmayi ve onun icine oyunlari atmayi dusunuyorum.

sorum tam olarak şu; ps5 acip kirdiktan sonra save dosyalarina ne olacak? Ben m2ssd icine oyunlari atip kurmayı dusunuyorum. Oyun oynarken cihaz nereye save yapacak. Her ps kapatip actigimda surec nasil ilerleyecek bilgilendirirmisiniz lutfen

tesekkurler
Hangi oyunu denedim hocam
Kendi hafızasında yavas calısma durumu normal değil

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
89
33
18
36
1gb deneme icin minecraft denedim. Loading sureleri cok uzun surdu . Sadece yukleme ekrani. Onun disinda oyun akici.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ps4 oyunlari yukledim onlarda sanki loading sureleri uzuyor

yhanova

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,536
5,024
113
1gb deneme icin minecraft denedim. Loading sureleri cok uzun surdu . Sadece yukleme ekrani. Onun disinda oyun akici.

Ps4 oyunlari yukledim onlarda sanki loading sureleri uzuyor
Bugun yarın Minecraft deneyim bakıyım kaç saniyede açıyor oyunu

Yani yükledim denedim ama uzun sürmediydi sanki

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
89
33
18
36
Bugun yarın Minecraft deneyim bakıyım kaç saniyede açıyor oyunu

Yani yükledim denedim ama uzun sürmediydi sanki
Herhangi baska bir oyun deneyebilirim sorun yok. Sadece bugun ps5 i ilk defa kirip denedim bu sonucu aldim. 1 yildir kolide duruyordu ps5.

onun disinda oyun ilerlemelerini nasil kaydediyorsunuz ps kapat ac yapinca nerey kaydediyor? Veya her ps kapatmadan once yedeklememi yapmak zorundayiz? İlerleyis nedir?

yhanova

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,536
5,024
113
Herhangi baska bir oyun deneyebilirim sorun yok. Sadece bugun ps5 i ilk defa kirip denedim bu sonucu aldim. 1 yildir kolide duruyordu ps5.

onun disinda oyun ilerlemelerini nasil kaydediyorsunuz ps kapat ac yapinca nerey kaydediyor? Veya her ps kapatmadan once yedeklememi yapmak zorundayiz? İlerleyis nedir?
Yedekleme felan yok normal bi şekilde aç kapa yapabilirsin gardasım

Save dosyaların da felan sıkıntı yok

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,480
55,659
113
44
Siteye Git
Minecraft oyunu normalde ilk açılışta diğer konsollarda da yavaş açılır yaşadığınız durum gayet normaldir.

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
89
33
18
36
O hiç farketmez gardasım

İster m2ssd ister harici ister dahili no problem
Ps kapatip actim. Tekrar backup yaptigim icin oyunlar vs hersey gitti. Sifirdan tekrar hep boyle oyunlari yukleyecezmi kendi hafizasina? Nasil yol izliyorsunuz? 1saat once yukledigim oyun simdi tekrar backup yaptigim icin yok oldu silindi.

Yedekleme felan yok normal bi şekilde aç kapa yapabilirsin gardasım

Save dosyaların da felan sıkıntı yok
Ac kapa yaptiktan sonra ne yapiyorsunuz anlatirmisiniz? Backup yaptigim icin ne oyunlar kaldi ne saveler..