PS5 Yardım Ps5 jailbreak kapandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Sadiq0429 tarafından oluşturulan Ps5 jailbreak kapandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 205 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 jailbreak kapandı
Konbuyu başlatan Sadiq0429
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sayqho
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sadiq0429

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2024
58
7
8
Azerbaycan
Arkadaşlar selam, dün ben evde yokken kardeşim Ps5-i prizden çekmiş, eve geldim sorun yoktu ps-i açtım dying light the beast yüklemişdim ve orbit storede tlou part 2 yükleniyordu tam onlarla uğraşırken birden bire ps dondu ve kendini kapatıp güvenli modda açtı 13.60 sürüm bu arada, şimdi sistem yazılımını yeniden kurmamı istiyor önbellek temizledim yeniden başlattım ama bir işe yaramadı, yazılımı yeniden kursam 14.10 olucak ama onu istemiyorum, bir şekilde yine 13.60 da açabilirmiyim? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

polexch

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2020
197
69
28
Bildigim kadariyla orijinale dönersek konsol bani yermisiz oyle diyorlar sistem tespit ediyormuş

serdarf21

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2026
2
2
3
Arkadaşlar selam, dün ben evde yokken kardeşim Ps5-i prizden çekmiş, eve geldim sorun yoktu ps-i açtım dying light the beast yüklemişdim ve orbit storede tlou part 2 yükleniyordu tam onlarla uğraşırken birden bire ps dondu ve kendini kapatıp güvenli modda açtı 13.60 sürüm bu arada, şimdi sistem yazılımını yeniden kurmamı istiyor önbellek temizledim yeniden başlattım ama bir işe yaramadı, yazılımı yeniden kursam 14.10 olucak ama onu istemiyorum, bir şekilde yine 13.60 da açabilirmiyim? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
internetten 13,60 sürümü bulup flasa atıp kurmayı deneyin düzelir

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
325
128
43
Normal 13.60 güncellemesi işe yaramıyorsa 13.60 Kurtarma Yazılımı'nı kur; ancak normal güncellemelerden farklı olarak bu işlem, konsoldaki tüm verileri siler.

Sadiq0429

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2024
58
7
8
Azerbaycan
Normal 13.60 güncellemesi işe yaramıyorsa 13.60 Kurtarma Yazılımı'nı kur; ancak normal güncellemelerden farklı olarak bu işlem, konsoldaki tüm verileri siler.
Verileri silsin önemli değil, 13.60 olsunda yine yüklerim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Eğer güncelleme yaparken makina kapanmadıysa 13.60 kurabiliyor olmanız lazım, forumda konusu mevcut bulup indirip kurun.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Hayır güncelleme yapmıyordum, teşekkür ediyorum hemen şimdi deniyorum inşAllah olur

Eğer güncelleme yaparken makina kapanmadıysa 13.60 kurabiliyor olmanız lazım, forumda konusu mevcut bulup indirip kurun.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Kardeş vAllaha oldu Allah senden razı olsun

Bildigim kadariyla orijinale dönersek konsol bani yermisiz oyle diyorlar sistem tespit ediyormuş
Ben yaptım hiçbirşey olmadı boş muhabbet banlanmıyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...