- Ağu 4, 2024
- 20
- 6
- 3
Selamlar herkese,
Jailbreak yapılmış PS5 konsolum ile PC arasında büyük boyutlu dosya / oyun / paket aktarımı (PKG / FOLDER aktarımı vb.) yapmak için 1 TB kapasiteli taşınabilir harici SSD arıyorum.
Kullanım Amacım & Beklentim:
Jailbreak yapılmış PS5 konsolum ile PC arasında büyük boyutlu dosya / oyun / paket aktarımı (PKG / FOLDER aktarımı vb.) yapmak için 1 TB kapasiteli taşınabilir harici SSD arıyorum.
Kullanım Amacım & Beklentim:
- Amacım PS5 üzerinden doğrudan PS5 oyunu çalıştırmak değil; PC'den diske hızlıca veri yazıp, konsolun arkasındaki USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) veya öndeki Type-C portu üzerinden dahili hafızaya aktarım yapmak.
- Büyük boyutlu (100–200 GB) tek parça dosyalarda aşırı ısınıp hız düşürmeyecek (thermal throttling yapmayacak), stabil yazma sunan bir model arıyorum.
- Bütçeme göre aklımda Kioxia Exceria Plus G2 1TB (LXD20K001TG8) modeli var (1050 MB/s okuma, 1000 MB/s yazma, alüminyum gövde).
- Bu model uzun süreli büyük dosya yazımlarında ısınma/hız çakılması yaşatıyor mu?
- Bu fiyat bandında benzer hızlar sunan Kingston XS1000, Samsung T7 veya SanDisk Extreme (E61) gibi alternatiflerle kıyaslandığında hangisini tercih etmeliyim?
- Yoksa hazır taşınabilir SSD almak yerine kaliteli bir NVMe M.2 SSD alıp alüminyum harici kutu (enclosure) ile kullanmak daha mı mantıklı olur?